1 av 3
2 av 3
3 av 3

Tisdag 15 november

Konsthantverkaren och författaren Zandra Ahl pratade smak i Morgonpasset. Zandras smak har länge varit debatterad i de inre kretsarna, eftersom hon anses bryta mot normen. Att hon är kitschens drottning vill hon dock inte hålla med om. Just nu kan man se hennes verk på Smålands Museum.

Zandra passade på att såga den här soffgruppen som finns i Morgonpassets väntrum. Hon beskrev den som ”en träningsoverall med skinn” - borde kanske bytas ut snart...

Jens Orback är inte bara integrations-, jämställdhets-, demokrati- och storstadsminister. Han är biodlare också. I morse berättade Jens hur alla hans olika roller hänger ihop och hur bra egentligen svenska invandrare är integrerade.

Vi pratade också med Kjell-Olof Hedlund, chefsmikrobiolog vid smittskyddsinstitutet, om vinterkräksjukan. En sjuka som återkommer varje vinter och håller i sig ända till april.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".