Morgonpassets reportrar skapar julstämning på stan

Varje vecka fram till julafton ger sig Morgonpassets reportrar Alexandra Ramnewall och Martin Stenberg ut på stan för att sprida julstämning. Lyckas dom?

Lyssna här.

Martin Stenberg och praktikant-Etrits kommentar: Vi misslyckades med att få riksdagen att sjunga Staffan Stalledräng, och så här vid närmare eftertanke kanske det var lika bra. Däremot blev vi utslängda ur riksdagens entré och sjöng solo på trappan. Håll grytan kokande!

Alexandras kommentar: Vi hade fått in larmrapporter om en väldigt utsatt grupp så här i juletider - nämligen pendlarna. Och det var värre - mycket värre än jag någonsin vågat föreställa mig. Den utbredda stressen gjorde att det var svårt att ens få kontakt med de stackars pendlarna. Jag hoppas ”Midnatt råder, tyst det är i husen” i alla fall fick några att stanna upp i rusningstrafiken.

Alexandras kommentar: Julmusik á la Harley Davidson, typ. Morgonpassets praktikant Etrit Sejdijaj gjorde sitt absolut bästa  för att få liv i bandspelaren. Men vad hjälpte det - den  hade prompt bestämt sig för att göra om ”I’m dreaming of a white Christmas” till ljud från Motorsågsmasakern. Och högvakternas enda kommentar var: backa!