Håkan Björklund

Jag heter Håkan Björklund, är 49 år och bor i radhus i Norrköping, med min fru Maj-Lena, som är förskolelärare och våra två barn, Hanna 20 år och Henrik 17 år, samt sladdisen Harriet, som är en 9-årig Cocker Spaniel.

Har jobbat på posten nästa hela mitt yrkesliv.

Mina intressen med risk för att låta klyschig, är familjen, gå i skogen med hunden, se på film och umgås med vänner samt att motionera, vilket är ett ganska nytt intresse i mitt liv.

Anledningen till att jag sökte till Må Bra gruppen är att jag behöver hjälp att få en bra kosthållning som man klarar att leva med. Har dessutom varit drabbad av mycket skador, nåt jag vill få hjäp med att förebygga.

Givetvis hoppas jag också gå ner både i vikt och omfång. Jag tror att gruppen kommer att fungera som en mycket bra motivations- och inspirationskälla och jag hoppas också att vi i gruppen ska kunna inspirera andra soffpotatisar att komma igång och träna och äta bättre och därigenom må mycket bättre både fysiskt och mentalt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista