Erika Dahlgren

Jag heter Erika och fyller 24 år i sommar. Just nu är jag mammaledig men i höst kommer jag börja studera igen på universitetet i Norrköping, där jag läser programmet Samhälls- och Kulturanalys.

Något särsklit fritidsintresse har jag inte, utan fritiden brukar bestå i att umgås med familj, släkt och vänner. Jag bor i ett hus med trädgård så det finns alltid något att göra, klippa gräs, vattna blommor eller rensa ogräs. Fast tiden räcker inte alltid till detta, däremot finns det gott om tid till att fika, äta efterrätter och godis.

Motion är något osm inte finns i mitt liv idag och det vill jag ha ändring på. Jag behöver hjälp med att komma igång och hitta en motionsform som jag tycker är rolig och givande så att jag får lust att fortsätta.

Dessutom behöver jag hjälp med mina matvanor!!! Grönsaker och frukt saknas nästan helt.

Förväntningarna på Må Bra gruppen är att jag ska få till en ändring på mitt liv. Om jag fortsätter att leva som jag gör nu är jag rädd för att min dotter kommer att få växa upp med en trött och grinig mamma och det vill jag inte.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista