1 av 2
Peter Jarstorp
2 av 2

Peter Jarstorps blogg

2007-12-31 18:03:37

Halva stan för å köpa billigare ost

Nytt år nytt år. Ja de är ju för härligt.

Inte länge sen man planera inför julen. Eller, jag planerade ju inte så mycke... men än då.
Jag hann med mitt, innan jul, å de var ju typ bara å köpa julklappar.
Men de kan ju vara svårt de oxå, å i år hade jag ju ingen ’köp lust’ alls, alltså jag visste alls vad jag skulle köpa, eller vart jag skulle köpa...
De kan ju bero på att jag sagt ’INGEN REKLAM, TACK’ på brevlådan... å då missar man ju allt roligt... :)
Men har räknat ut att de blir mer pengar kvar på kontot och mer plats över hemma. För det är ju inte bara reklamen som tar plats utan allt man köper tar plats och kostar pengar...
Å varför åka över halva stan för å köpa billigare ost.
Men men :)

Nu är det iaf nyårsafton bloggar lite snabbt för vi ska i väg till en bjudning som lillebror å hans tjej har fixat.
Men i dag är det inte bara sista bloggdagen här på sr.se/ostergotland - josefine och jag firar 5 månader.
Å det är mysigt. Och snart bär det av ut i stockholms kvällen/natten...

Jag har inte kommit på några nyårslöfen, än... Men de verkar inte finns så många i år. Jag har ju ändrat/minskat på en hel del redan i år. Men visst, passa tider å planera lite bättre går ju alltid å bli bättre på. Eller bara ett löfte på att planera - för då passar man nog tiden i slut ändan... :)
Ja, jag hoppas att jag och resten av må bra gruppen har roat och inspirerat er till mat och motion och annat skoj.

Innan jag sätter punkt, så vill jag bara komma med ett ’bantar tips’. Och de är: Ät som en mygga - skit som en elefant.

Vill tacka SR Östergötland för en jätte trevligt tid med er.
Om jag nämner några namn så glömmer jag säkert någon... Så jag vill tacka ALLA er som hjälp till med att planera/bokat våra aktiviteter som vi varit på.
Och NI som hjälpt oss med mat/recept och hemsida/bloggande.
Och givetvis till ER som lyssnat/mailat och hejat på oss genom hela den här karusellen...
och ett personligt tack till Cia Sivertsdotter - KRAM PÅ ER

Och vill du se/läsa mer om mig i fortsättningen, besök: petapet.blogg.se

GOTT NYTT ÅR på er.

HNVH/Peter


2007-12-28

Fått en stor spark

Jaha, nu var de över... ingen mer julafton i år… med allt vad de innebär.
Å ingen snö eller minus grader blev det heller.
Å jag som inte ens har julgran, så jag menar att julstämningen inte var så hög, i år heller.
Men hur kul är det å ha barr i halva lägenheten? Fast de är ju mysigt på sätt å vis – alltså, med en gran som lyser...

Gissa vad jag fick i julklapp?
Ha, jag fick gåstavar, gymkort, träningsskor å kalorimätare… Nä, jag bara skoja – jag fick en chokladkartong å annat smått å gott.
Jag firade julafton med josefine och hennes familj.
Det var min första julafton helt utan egna föräldrar/familj, men de gick bra. Fast nu på nyår åker vi i stället till mina föräldrar i stockholm. Det är första gången josefine träffar dom och första gången hon är i stockholm. Så de blir några nervösa dagar för henne.

De blev ju en del mat på julafton med omnejd. Men vi har varit ute å gått en hel del också.
På juldagen gick vi en promenad på 2 timmar. Å någon dag senare var vi i Ullared – å dom flesta vet väl hur mycke man går när man är en dag i Ullared… ?

Hemma hos josefine finns det inget internet, fast jag måste erkänna att jag hitta ett trådlöst internet som gick å använda – fast bara i två dagar. Men min internet abstinens gick över efter ett par dagar.

Må bra gruppen är ju över. Å jag hoppas att de blir roliga å intressanta deltagare nästa år. Jag har lärt mig en hel del å bland annat fått en stor spark i arslet angående mat och motion.
Vilket behövdes... :)


2007-12-16 23:22:04

Smuggla ut några prinskorvar

Nu är det sju härliga dagar till julafton.
Jag var inne en sväng till stan i lördags - å hej, vad folk de var. Men hade ”parkeringskillarna” haft lite mer ordning så hade de iaf inte varit kaos på parkeringen... :)

Fast att de var mycke folk så kände jag inte direkt någon större stress. Jag tog de lugnt å gick å titta mig omkring, en del julklappar viste redan vad jag skulle köpa. Å jag tycker de är så kul med försäljare som står med sina provisoriska montrar och säger abonnemang. Jag råka ”fastna” där och fick klart för mig att de här var det smidigaste och billigast abonnemanget man kunde ha -”Vad finns de å tänka på? fråga hon när jag sa att jag skulle tänka på saken.

Ett smidigt sätt å komma undan är att säga att man redan har deras abonnemang. För är man uppmärksam så ser man ju vad företaget säljer... Å då är de bara å säga de. ”-Jag har er redan. De funkar jätte bra, å jag e låst i 7 månader till... ”

I lördags hade vi JUF teater. De gick jätte bra - om man jämnför med i fredags, då det var genrep. I lördags kunde jag i alla fall allt. Ok, en liten rad som jag glömde. Men de ”syntes” inte... :)

Efter JUF teatern så åka jag raka vägen till radiopratarfesten” (radiowix) å de var rätt lugnt å städat. Bara åtta personer blev det. Men de räcker, för då lär man ju känna varandra lite bättre. Iåf sig så kännde nästan alla varandra. Det var bara jag å en till som inte kände dom andra... Men men, de va trevligt. Så trevligt att jag åkte hem kl 3.30. Å somna vid datorn en halv timme senare... Jag vakna kl 5 å satt lite tokigt, men de jag somna om - vid datorn igen. Sen när kl var vid 7 tiden, så kröp jag ner i sängen... :)

På tisdag äter vi julbord med jobbet. Ha, så skönt att de är invägning före, med må bra gruppen... Men jag brukar inte äta så mycket. Ska se om jag kan smuggla ut några prinskorvar å köttbullar till matlådan... :)

De ska inte bli så många timmar övertid i veckan, men de börjar iaf med två timmar på måndag. Kul, nja, men nu är de iaf inte långt kvar på ned räkningen till julafton...

Nä, nu ska jag släppa in lite syre i sovrummet...

HNVH


2007-12-13 23:34:22

Vi har genrep på fredag

Jaha, de börjar leda mot slutet - må bra gruppen är snart slut. Blandande känslor, precis som de va när gruppen startade. Men jag har lärt mig en hel del inom kost och hälsa.

I dag har jag jobbat över 2 timmar på morronen.
Efter jobbet tänkte jag åka in å julhandla lite, å sen gå på stand up. Men jag hoppa julhandlingen, de får blir i helgen, eller nästa vecka. Eftersom jag hinner nog inte i helgen iaf.
För de är teater med JUF, å vi har genrep på fredag och ordinarie tid på lördag. Å på lördag kväll är det ”radiopratarfest” med radiowix, så helgen är bokad.

Nä, nu är det dax å krypa ner.

HNVH


2007-12-09 23:07:05

Simsallabim så ska julgranen ut

14 dagar kvar till julafton.
De ska bli så skönt - med lite ledighet å givetvis julafton.
Jag brukar inte ”ta så hårt” på julen...
Att de SKA vara gran, glögg, glitter, å gris.
Plus julmat, julklappar, jultomte, julmust, julstämning
- spyr på det... Man äter julmat i 14 dagar efter jul.
Å sen simsallabim så ska julgranen ut å allt ”blir som vanligt igen”. Tillbaka till stress, pannkaka å fredagskvällar.

Men visst, klart att jag köper julklappar och äter julmat.
Men till en måttlig nivå. De julpynt jag har i år är bara en strut (ser ut som en gran, den har små lampor) på 50 cm med litte glitter på. Så har jag några vitlackade grenar med 120 ljus i... Rätt fint och mysigt. :) Å jag fattar inte dom som har tid å lust å montera upp hela trädgåren å huset med över 10.000 lampor.

I dag söndag blev de uppdax kl 9. Var sen ute på marknaden här i ringarum och var med å sålde korv, gick även som tomte. Kl 15 var de radiomöte i valdemarsvik. Kl 17.30 var det fotbollsträning. Å kl 19.30 var de teaterträning...
Så nu, sitter man här å funderar på vad jag ska äta...
Jag köpte grilladkyckling och potatissallad i lördags, men fick inte i mig de, eftersom jag ”råkade ta på mig” ett litet jobb...
Å tiden flög i väg, 8 timmar närmare bestämt - å då löste jag inte deras problem heller - snarare tvärrtom... när jag kom hem åt jag i stället nått smidigare, gröt...
Nu e jag rätt sugen på kyckling eftersom de inte har blivit någon speciellt stor måltid i dag. Men kl är snart 23 å de är dax å sova. Eftersom de är övertid som gäller.

Jag fick ju ett uppdrag i må bra gruppen - ”Viktklubben i aftonbladet”. Å jag har gått in på sidan några gånger nu i veckan. Å de finns så mycke info, tabeller, guider, mat tips å en del annat. Men jag fattar liksom inte hur jag ska göra...
Jag har fyllt i ”mina uppgifter”, å så men sen då...
Jaja, de löser sig.

Nä, nu sa magen till mig å sluta...

HNVH


2007-12-06 22:32:59

Hur ska de bli i trafiken efter jul

Helgen börjar närma sig, igen.
Å snart är det jul å nyårshelg - å pang så är det midsommar igen...
Allt snurrar på, å äldre blir man. Det är ju tur de, att man blir äldre alltså.
För skulle man inte bli de, så är det ett tecken på att man är död... hm! :)

I onsdags var jag första gången på ett gym. (friskis & svettis, tannefors ) hade ju inte tänkt mig att de skulle se ut så, alltså välvårdat och snyggt. Men vilket ”äventyr” innan jag kom (hitta) dit...

De var i linköping för de första. Å hittar, ja de gör jag typ bara till IKEA å badbuset... Så jag kolla upp adressen på hemsidan, å sen fick gpsen visa vägen. Inte alls svårt. :)
Innan gymmet skulle jag träffa en kompis som kom på ”genom resa” förbi länet.
Å IKEA parkeringen är ju en lämplig plats å träffas.
Enligt gpsen var det 11 min resa från IKEA till friskis & svettis... Så de var lungt. Kl 18.45 skulle vi va där, jag åkte runt halv, ifrån IKEA... Men... När jag svängde in vid brandstationen så hade jag ”-nått fram till mitt mål” (enligt gpsen). Ja de är ju inte mycke å göra... Bara hitta en parkering å be ge sig ut å leta - eftersom jag inte såg varesig lokal eller skyllt...
När jag parkera så fråga jag givetvis första bästa om vart de låg. Men han hade ingen aning, tipsa mig om att fråga inne på grillen vid korsningen. Men ”grillkillen” var tvungen å fråga ”grillgubben”. Dom hade ingen aning vad jag prata om.

Så peter beger sig ut igen. Står vid övergångstället, å vid grön gubbe stoppar jag ett par som kommer i mot mig. Fick ett snabbt svar, som bestod av ordet ”Eee, sorry?!”.
Min hjärna hade inte tid å översätta friskis å svettis till engelska... :) Så jag gick vidare... (in mot stan) å stoppa en mamma å dotter... Som i sin tur på min fråga svara. ”Liiiteee sveeenska”. Förbaskat oxå...
Gick snabbt till nästa. En äldre man. Jag sa att, pekar du uppåt nu så fan dig... :) Men han sa att de måste vara uppåt, för in mot stan är det inte. Säkert 1 km uppåt.
Nu var kl 18.55 å jag hoppa in i bilen å åkte uppåt, å tyckte att de var för långt, vände å åkte ner igen. Men kom ner till ruta ett igen, så jag vände igen. Men tyckte att de var för långt upp igen.
Eftersom gpsen visade att de var i början, nere vid korsnigen. Så de kändes helt fel att åka så långt. Skyltarna på gatans namn stod ju, men inte vilket nummer man var på.
Men visst, i stressen å pressen så kanske det stod, nånstans. Men jag såg bara ”Gamla tanneforsvägen” på skyltrana... men men. På väg ner igen, så gjorde jag de man alltid ska göra...”ringa en vän”... :)
Det tog 2 min att förklara på ringarumsdialekt vart jag var.
Sen sa han. Slå en urban, du är för långt ner. Så jag vände upp igen. Å där fick jag syn på världens största skylt.
Fattar inte att min gsp kunde ta så fel... Hur ska de bli i trafiken efter jul när gpsen är ”årets julklapp”?!... Tipset är att man har nya kartor i sin gps... :) Men i alla fall, jag parkera, sprang in, å sen stod å vänta vid disken. Å fick sen en guidad vägledning hur jag skulle gå i den stora lokalen... Jag kom väl in på mattan nästan 30 min försend... :) Förbaskat oxå...

Men de jag upplevde, var kul. Jätte kul. Inte bara för att jag var ensam kille... hm! För att de oxå var en lätt, bra stämning å en super bra ledare. Hon visar och man gör så gott man kan efter det. Trots mitt korta 30 min pass så blev de varmt i kläderna... Erika hade varit för i 60 min, å de syntes... :) Efteråt satt jag i bastun i 20 min. Skönt, på en stressig vecka...

8 timmars övertid har de varit den här veckan oxå, å de känns att man går upp runt 4 på morronen.
Timmarna på kvällarna efter jobbet är uppbokade så är de bäst å jobba över på morronen...

Helg schemat. De blir nog att åka in till stan på fredag.
Lördags morron är det lucia tåg i vammar skolan. En kompis är med i tåget. Sen är det ”öppethus i skolan”.
På söndag är det ”dubbelbokat”. Med teaterträning och fotbollsträning. Men de blir fotbollsträningen som vinner.
På teatern är det inte så många övningstimmar kvar, eftersom det är spelas upp nästa helg, men men... Öva hemma, heter det... :)

NU måste jag släcka lampan i köket.

Trevlig helg.

HNVH


2007-12-02 23:46:54

Gick lite halv vilse...

Så var de söndag igen.
Jag har 8 timmar övertid att se fram emot.
Tänkte köra 2 timmar på måndags morron. Kul, nja inte direkt. Men men, de blir ju en del extra pengar till jul.:)

Efter ljusterapin i måndags så blev jag magsjuk.
Ja tror ju inte att de är ljusterapins fel... Och inte att de är äggets fel - jag åt nämligen 2 ägg som hade gått ut för en vecka sen.
Men i ”stekande stund” så kändes de helt ok. Så de måste varit baskelusker som kommit in i kroppen... :)
Men efter ett par dagar så är man pigg igen.
Ska man tjäna pengar så - så borde man starta i gång ”ett bantningsprogram” där man äter nått så man får magsjuka... Jag tror nog att jag gick ner 3-4 kg på 4 dagar...
Blev lite förvånad när de visade på 79.8 kg...
Men nu har de varit helg och josefine har varit här - så då har jag ätit en del onyttigt... :)

Ljusterapin va helt ok, ljust å trevligt så klart. Precis de jag trodde innan. Tyckte bara att de var lite ”dålig info” om vad som ”skulle hända” eller vad de var bra för. Men men, kan säkert läsa mer på nätet om de känns lockade... :)
Å att de låg i Navestad kändes ju till en början lite osäkert.
Ja menar, vart ska man parkera bilen, så att de inte händer nått med den... Men shit, vilka fördommar man har. Jag har ju aldrig tidigare varit i Navestad å nu har min attityd ändrats. Okej, att jag gick lite halv vilse där, eftersom jag tyckte all såg lika dant ute... :) Men de va inget klotter, inga ”gäng” som hängde å inga bilar som brann...

Nä, nu är de dax å ha ihjäl några tandtroll...

HNVH


2007-11-22 21:34:23

Flåsande snygg träningsbrud

Svängde in typ två minuter över 19 till parkeringen där vi skulle samlas.
Ja, vi skulle ju gå ”stavgång”.
-Yes, tänkte jag! Peter är först. :)
Men de tänkte jag bara i en halv minut. (Okej att jag har kommit före Kurt-Lennars förut, å nu kunde han iaf inte skylla på att de va ont om p-platser.
För de var typ 3 bilar på den parkeringn.)
Sen fundera jag på om jag tagit fel på tiden. De kanske va kl 18 som vi skulle samlas. Å när jag fick dom tankarna så, fan...tänkte jag. De är dax å köpa en kalender så man kan skriva upp saker å ting. men var hittar man sånt, å vilken ska man ha?! hm!

Jag fråga en kille med hund, om han visste nån annan parkering. Men nä, de fanns igen annan, men han peka ner mot ett par hus. Å sa även att han precis gått runt, på en sisådär 20 min. Jaha, tänkte jag, då var ”må bra gruppen” här kl 18. Å har hunnit grejja med stavar å även hunnit med å spatsera runt spåret. Förbaskat oxå...

Men jag gick en vända ner till husen, som killen peka på, å tänkte ta mig runt spåret för egen maskin - utan stavar...
Å rätt som de var så dök de upp en sån där flåsande snygg träningsbrud bakom mig. Jag rätade på ryggen å försökte se så trevlig och ofarlig ut som möjligt. Å jag hör hur flåset kommer närmare, å närmare. Hon till och med vänder sig om när hon paserar mig. och förstå hur snopen jag blir när jag efter 4 snabba sekunder upptäcker att de är Håkan som har vänt sig om å pratar med mig.

-Tjena, tycket att jag kände igen din jacka. Vet du inte om att stavgången är inställd?

Jag gick runt spåret själv, å sen åkte in till stan.
Gick på mcdonalds... (Ja vet, hur du tänker) , :)
Hon i kassan undra vad jag ville ha. Jag sa att jag vill ha de nyttigaste - vad är det? Tjena du, jag trodde att ”dom” kunde lite, men nja, hon vände på ”reklamen arket som ligger på brickan” å sa. De är bara å välja själv... Hm, tjena...
Men jag åt iaf mcchicken, å light cola. När jag kom hem åt jag några pannkakor.

I morron är de fredag, lön, och jag slutar tidigt. Men ska fixa ett bord, som ska med hem...
Jag har varit hus och ”barn”vakt i 2 veckor. Och jag tänkte slippa och lacka om deras köksbord tills dom kommer hem.
Å jag hoppas hoppas att de blir klart i morron. Annars blir de, -sorry, ni får klara er utan matbord nu under helgen... hm! :)

Just det, ska in å prata med livscoatchen i morron oxå.

På lördag blir de eventuellt palace, å på söndag är de teater träning. Och nån dag nu i helgen ska jag på ”data uppdrag”.

Nä, nu ska jag åka å va husvakt... å se vart ”barnet” är... hm!

HNVH


2007-11-19 00:33:26

I stället för å sitta
å små smutta

Upps!!!
Har inte bloggat på en hel vecka. Å tänkte att de är bäst å skriva någon rad. För i alla fall visa att peter inte avlidit på grund av sin ”pulver dieten”...
Men de smakar inget vidare. Men de är godare nu än första gången. Nu häller man i sig - i stället för å sitta å små smutta. Men de går inte hälla i sig för fort, för då kommer de upp igen.

Som sagt, en vecka utan å blogga. Å de känns i fingrarna, har ju en del å skriva om. Kommande vecka så är de ingen övertid alls, så då blir de nog i alla fall två bloggar... :)

Har börjat med några saker i mitt liv.
Eller inte så ”nya”, men en då.

Sak nummer 1, är ju att jag har blivit program ledare i en liten lokalradiostaion här i valdemarsviks komun. Och så har JUF börjat med teater övningarna inför lucia... Å teater grejen hade jag mycke tvivel på om jag skulle vara med, eller inte.
Har varit med två år i rad, plus att jag skrivit en del manus... Men i år hann jag inte få ner nått manus på papper...
Men är med i en liten pjäs i alla fall, efter en del övertalan... :) Men men, de blir väl, å hur väl de blir - De vet man inte förens efteråt... :)

På listan den här veckan är det:

Måndag - Fotbollsträning.
Tisdag - Radio, (även två timmar på kvällen)
Onsdag - Teaterövning.
Torsdag - Inget (än så länge).
Fredag - Är det möte med livscoathen.

I helgen har jag varit hos josefine.
Tog till och med ledigt i fredags för å få en dag längre.
De behövdes, för de var tre veckor sen vi sågs. Hon fylde år å jag sjöng å gav paket på sängen... Hade en kanelbulle, men 12 ljus i. Fatta inte att dom säljer 24 pack med ljus, men med bara 12 ljushållare... hm! Jaja, hon blåste ut alla ljus å tyckte att de var jättefint.

Nu ska jag packa upp lite kläder.

HNVH


2007-11-08 22:48:14

Å mer läggs på

Nä, de här går inte.
Har varit trött hela veckan - å förra veckan oxå...
Allt är den där förbaskade övertidens fel.
Eller kan ju bero på att jag går å lägger mig samma tid som vanligt, alltså rätt sent. Plus då att jag går upp 2 timmar tidigare.
Alltså, de funkar liksom inte å gå å lägga sig 12 halv 1, å sen vakna kl 4. Eller vakna å vakna, gå upp iaf...

Men tiden räcker ju inte. De är massa saker som ska göras å allt bara snurrar på, å mer läggs på...känns de som i mitt liv just nu. Å vi som prata om stress å ”knoppen” på radion i tisdags. Hm! :)
Vi har nu bokat tid, för å prata med livscoachen.
Jag fick en tid på fredag om tre veckor... hm!
De passade inte så bra innan dess...

I Lördags var de film kväll här hemma - med ett par kompisar. När kvällen var slut så lämnade dom kvar godis... alltså hur hyggligt är de. Har gått å tänkt typ i 2 dagar att jag ska slänga det... å bara ätit en, då å då... Men nu är vist påsen tom - har vist råttor i huset... :)

Ska skjutsa en kompis familj till arlanda i morron.
Hoppas verkligen inte att de blir skit väder. Pappa har ringt typ 7st gånger bara på några dagar - å sagt att vi ska åka i tid, å att de kan vara mycket trafik... Men men...

Nä nu måste jag verkligen sova, ska bara - äta ”middag”, packa väskan, å duscha... Shit, kl är ju snart elva...
Behöver inte räkna många får när jag väl lägger mig.

HNVH


2007-11-02 00:12:03

Smsat runt lite info

Jobbade över nån halvtimme i dag.
Åkte hem å duscha, sen i väg till ubbe å hämta nyckel till klubbhuset, förbandslådan och fick en hel del info.
På söndag är de ju första fotbollsträningen - som jag ska hålla i... *shit* :)

Sen passade jag på å käka i söderköping.
De blev en kebabrulle den här gången.
En pizza blir ju för mycke.
Jag skulle bowla med JuliAs familj, sen, men dom kom efter kl 19 så jag hann åka till ”sporthallen” där vi ska träna i, för å kecka läget...
Har ju inte varit där så mycke förut - om man säger så.
Men nu frågade jag en tränare om lite info jag undra över...

Det visade sig att de inte fanns någon bana ledig uppe på bowlingen. Så vi åkte ner till valdemarsvik, å spela i en timme. Kul var de.

När jag kom hem sök efter mobilnummer på alla spelare i laget, å smsat runt lite info om söndagen...

När de dax å sova. JuliA ville bli hämtad i natt hos en kompis. Hon fick låna min jacka (med reflexer) eftersom hon skulle gå hem. I värsta fall kunde jag hämta henne, om de inte blev för sent... Hon ”överklaga” för å bli hämtat kl 01...eller halv 2. :) men de lär ju märkas när de ringer.
Om jag nu inte har ljudlöst.

Oj, i dag fick vi fika bröd på jobbet. Jag hoppades på dammsugare när jag öppna påsen. Ja, för de var ju så länge sen jag åt några sånna.. :) Men de fanns annat gott! :)

Med gott fika bröd i munnen fick vi veta att de var åtta timmars övertid nästa vecka oxå - de var ju inte lika skön för öronen. Men men, inget å tjuta över - i alla fall inte så de syns.

Nu ska peter borsta tänderna...

HNVH


2007-11-01 00:02:10

Bra för kroppen å tankarna att få ta en pause

Yoga. Hm, ja de var ju rätt långt i från å jogga.
Jätte kul att prova på.
De var inte alls som jag trodde.
Levade ljus å släckta lampor...Okej, att man skulle stå i olika ställningar, å att allt gick lugnt å fint till. Men de va rätt så jobbigt.
Och instruktören, shit så vig hon var.
Hon var jättebra de var hon, och hade fin å trevlig röst - och kunde behärska sig trots att hon skulle leda fem stycken stela nybörjare...
Yoga, ja de va kul. Bra för kroppen å tankarna att få ta en pause. Man tänkte liksom på inget, eller man skulle försöka å inte tänka på nått. Men de var inte så smart sagt - för Kurt, han glömde ju bort å andas... :)
Lite knepigt var e ju, å få kroppen i ”krigarens ställning” å i ”barnets ställning” å i bryggan, och allt va de va...
Och är man ovig, så är de en aningens svårare...
Man gör så gott man kan - som vanligt.

Å slut fasen, då man bara låg på madrassen på rygg, de va skönt. Tills skillnad på spinningen. Då vi i slut fasen gjorde sit up och streetcha i 15 min. Å jag gjorde för många sit ups (typ 24), så jag nästan sket ner mig. :)

Recept. De går inte så bra.
Jag menar dagens middag blev ris, och fiskbullar...
Inte så svårt å tilllaga. Men idag blev de 5 min ris. Ha, de har jag inte testat förut. Å de flöt ju i kastrullen...Varför det?

Nä nu är John blund i ögonen.

HNVH

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".