En (st)illa Liten Jul<br>Lisa Tilling, Robert Zetterberg och Daniel Tilling

Fredag den 7 december Programledare Cia Sivertsdotter

Det var en filmgåta som inledde förmiddagen och rätt svar idag: Det Stora Blå.
En av mina favoritfilmer! Har du inte sett den... hyr den eller köp den och se den i helgen!! Filmtips från mig till dig:)
Ja Det Stora Blå var alltså rätt svar i dagens tävling och det var Linda Franzén som klurade ut det först. Grattis!!

Efter klockan tio berättade Annika Eriksson på Viresrums Konsthall om deras stora glasutställning Is och Eld - Ett frosseri i glas utlovas.

Vad föreställningen En (st)illa Liten Jul som sätts upp på Crescendo i Norrköping handlar om, det står fortfarande skrivet i stjärnorna, trots att trefjärdedelar av ensemblen var på besök, men galenskap blandat med allvar verkar vara att vänta;)

Telefonen glödde när jag öppnade slussen till Helgvarning. Idag tipsades det bland annat om fotoutställning i Motala, dans i Ljungsbro Folkets Park och givetvis om en massa julmarknader och adventskonserter. 
Tack alla ni som ringde in och tipsade!

Jag tog också julpulsen på Christer Sjögren inför kvällens konsert i Linköping: The Christmas Show.
Christer berättade bland annat att han alldeles särskilt gillar kvällen före julafton, då skinkan och glöggen avsmakas...och hans jullåtsfavorit är O Helga Natt.

Förmiddagen avslutades i jazzens tecken i form av en konsert  med Post Bop Five från Linköping.

Tills nästa gång: Tack å Hej:)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".