Onsdag den 6 Februari Programledare Nils Boström

I vår musiktävling gällde det att hitta en plats i Östergötland. Vi spelade 3 melodier som skulle leda fram till den. (Risinge).

WoW ( Walk on Wednesday) var namnet på ett projekt som genomfördes bland Linköpings skolor idag. det gällde att uppmuntra föräldrar att lämna bilen och gå med sina barn till skolan. Eva Thorenfeldt rektor på Hjulsbroskolan berättade om aktiviteten.

Gatubarnens vänner i Linköping arrangerade en temakväll för världens gatubarn. Inga-Maj Ericsson ordförande i föreningen berättade om verksamheten som pågått i drygt 10 år.

Vår trädgårdsmästare Bengt Lunqvist fick visa sin kunskap och styrka vid telefonväkteriet där ett stort antal lyssnare ringde och ville ha svar på sina trädgårdsfrågor.

Vinyllådan avslutade programmet med med 33 och 45 varvare med artister som Viktor Klimenko, Nancy Wilson, Dragspelssextett, Roger Miller och Mjölby Storband.

Som du kanske känner till kan du lyssna på allt eller delar av programmet dom närmaste 30 dagarna. Klicka bara på Lyssna igen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".