Tisdag den 19 februari Programledare Cia Sivertsdotter

Vi började med att öppna telefonslussarna in till studion. Tisdagar betyder ju Speakers Corner och det var många som ville få sin röst hörd idag. Ämnena varierade, allt från vårtecken och ogräddade limpor till irritation över att kundvagnar coh varukorgar inte återlämnas till butikerna, och så fick Försäkringskassan en riktig känga.
Tack alla som ringde!

Det har startat en ny symfoniorkester i Norrköping!!! Två av initiativtagarna, Sofia Nygren och Tobias Bergsten kom hit och berättade om detta projekt.
Bråvikens Kammarsymfoniker kallar de sig och den 27 april premiärspelar de i Hörsalen.
Är du intresserad av att vara med så söker de fortfarande fler medlemmar!!!

Vi tog pulsen på ytterligare två av de artister som ska vara med i den tredje deltävlingen av Melodifestivalen som går av stapeln i Cloetta Center i Linköping på lördag. Vi hörde Frida och Therese Andersson berätta om sig själva och sina bidrag.

Sportlovet är i full gång och det händer saker över hela länet varje dag, bland annat anordnar Norrköping Dolphins ett basketläger och vi var där och hälsade på.

Förmiddagen avslutades med ett litet tema: idag kollade vi in vilka låtar som sålde bäst här i Sverige för exakt tolv år sen, alltså 1996.

Tack å hej, tills nästa gång:)