TISDAG 15 APRIL Programledare Bo Ohlsson / Rosmari Karlsson

Speakers Corner idag kom att handla mycket om ishockey. Titti Andersson och programledaren pratade med lyssnarna om förhoppningar inför ett ev SM Guld, om regler m.m.

Birgitte Söndergaard är för de flesta känd som programledare i TV eller skådespelare. Här berättar hon om sitt nya liv som konstnär på heltid. 

Vi inleder idag vår serie om Östergötlands historia. Följ med på en vandring genom länet där vi stannar till vid ett antal platser som gömmer historier om människor som gjort avtryck i historieböckerna. Nästa del sänder vi på torsdag.

PRISMA Dans och Performancefestival. Lars Jonsson och Josefin Heljelid berättade.

Majblommepremiär idag. Roger Zetterberg är kontaktperson i Norrköping och åker runt till skolorna idag och lämnar kartonger med majblommor till försäljningssugna elever.

Vi spelar ett smakprov från den konsert som kommer att sändas i sin helhet på onsdag kl 17.00. GUMP från Vadstena och Linköping.

Musiktemat efter kl 12.30 ägnades åt två födelsedagsbarn; Amy Diamond 16 år och Nick Kamen 44 år.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista