2008-10-23

Igår var jag och botaniserade i grönsaksdisken.
Jag köpte bland annat färsk miniblomkål och broccoli.

I frysdisken hittade jag flera spännande produkter. Bladspenat, kikärter och grillad paprika i tomatsås med linser, detta åt jag som ensamrätt till lunch idag, det var mycket gott och smakrikt.

En annan variant var sockerärtor, broccoli och haricots verts i pestosås med grillad tomat.
Jag köpte också ekologisk rotfruktsmix med gula och orange morötter, polkabetor och palsternacka.
Dessa kan man woka, koka eller rosta i ugnen.
Utbuden när det gäller djupfrysta grönsaker har verkligen ökat, dessvärre är priserna ganska höga.

Till middag åt jag en bit lax, kryddade med lite salt och svartpeppar och så tog jag och smulade fetaost och lade på, jättegott! Till detta hade jag kokt broccoli och tomater.

Som jag sa i radion så har antalet steg endast kommit upp i ca 5000, har ej heller kunnat gå på någon motionsaktivitet. Min ork räcker bara till en utåtriktad aktivitet per dag, högst fyra dagar i veckan.

Denna vecka har jag varit på Hälsopartner i tre dagar och träffat olika yrkeskategorier, för att avgöra om jag kan börja arbetsträna och att det i så fall blir på bästa sätt.

Det diskuteras mycket i massmedia om långtidssjukas villkor, men jag är otroligt nöjd med den hjälp jag har fått från rehabiliteringsmedicinska klinken och nu Hälsopartner.
Jag har träffat professionellt yrkesfolk med mycket stort kunnande och engagemang.

Tack!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista