1 av 7
2 av 7
Sändningsbussen på plats utanför Louis de Geer.
3 av 7
Lars Zetterholm.
4 av 7
5 av 7
6 av 7
Peter Johansson på scen.
7 av 7

Fredag 23 januari Programledare: Nils Boström

Nils har tagit med sig tekniker Andreas Tosting och åkt till konserthallen Louis De Geer i Norrköping. Där repeterar ensemblen, bland annat Peter Johansson, föreställningen Champions of Rock.

Förmiddagsradions krönikör Juno Blom tittade som vanligt förbi och passade på att prata fritidsgårdar med chefen för Fritid centrum i Norrköping, Lars Zetterholm. Idag öppnar Borgsmo fritidsgård på nytt efter renovering.

Sångerskan och låtskrivaren Josefine Turesson kom förbi och satte sig vid mikrofonen en stund. Skåning från början men nu bosatt i Norrköping.

Champions of Rock

Repetitionerna för kvällens konsert pågår för fullt. I ensemblen finns bland annat musikalstjärnan Peter Johansson. Nedanför scenen står Niklas Eriksson som inte kan bestämma sig för om han är agent, producent eller kompanjon.

Till slut tog kvällens stjärna, Peter Johansson, paus i repetitionerna och smet ut till Nisse. Som tack för tiden stack Nisse åt honom en mazarin.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".