Noice

Torsdag 19 februari Programledare Maritha Larsson

Som en liten hyllning till sångaren Hasse Carlsson, egentligen Hans Raymond Karlsson, född 19 februari 1965 i Gustavsberg, död 4 september 2002. Hasse var en svensk sångare och gitarrist som slog igenom 1980 med fruppen Noice.
Så i ”Introtävlingen” handlade det idag om svenska popgrupper från slutet av 70 talet som Noice, Gyllene Tider och Ebba Grön.
Vinnare idag var Hannes, grattis!

Mats Brusman tipsade oss om en tidning vid namn: Kapten Stofil. En tidning som 3 göteborgare står bakom där Kapten Stofil är en typ av superhjälte...

Radiosporten tog över sändningarna och gav oss rapporter från dels Skidskytte-VM: s mixedstafett, dels Skid-VM, 10 km damer. Reportrar i Liberec, Tjeckien var Dag Malmqvist, Martin Marhlo och bisittare Torgny Mogren.

Det innebar att Nisse Sandström inte kom till oss för att spela jazz. Men jag spelade i alla fall ett par jazz godingar för dig till slut: Monica Zetterlunds ”Sakta vi gå genom stan” och  Count Basie med ”Splanky”.

Ha nu en underbar fortsättning på denna torsdag!
Kram Maritha

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".