1 av 2
Johan längst till höger gillar att diskutera
2 av 2
Klubba och boll en bra kombination för Östen

Måndag 9 mars Programledare Nils Boström

Det finns många sätt att inleda programveckan för förmidagsradion. Ett sätt är att få tävla med lyssnarna och det var precis vad jag gjorde. Så här i efterhand kanske svårighetsgraden var lite stor. Det gällde att känna igen något som hörts under förra veckans program. Men vi fick till slut en vinnare och vi gratulerar Åke i Ljusfallshammar.

Hundar var ett tema under morrgonprogrammet och jag fortsatte på det med dagens talskiva där Hundägare Barbro Lindeman kom med lite tips.

Östen Ericsson blir ny tränare för Finspångs bandy. det blev klart i helgen och vi fick en kommentar från den hårdskutande Motalabon.

Sen var ämnet revy eller anti-revy. ?????.

Jag bjöd in Johan för att berätta om deras föreställning av revyn,(Läs på bilden) på Arbisteatern i Norrköping. Johan var väl lite provocerande till dom traditionella revyernas innehåll.

Programmet avslutades med att öppna vinyllådan och där dök Greta Bjerke, Nick Borgen, Fats Domino, Brita Borg upp med 22 och 45 varvare placerade på skivspelaren.

Må så gott och tack för att du lyssnar. På återhörande.

#Nils

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".