1 av 9
2 av 9
3 av 9
4 av 9
5 av 9
Vi behöver ett namn på Lena Ignells skapelse, lämna ditt förslag.
6 av 9
7 av 9
8 av 9
9 av 9

Dymmelonsdagen 8 april Programledare: Nils Boström

Idag laddar Förmiddagsradion för påsken. Nisse har pyntat sig själv med en elegant påsklips. Vi gör påskblomster med flloristen Lena Ignell.

Och kocken Stefan Handell från resturangen Tjocke Kocken i Norrköping finns redan på plats. Han ska göra en påsktallrik som förhoppningsvis blir lite vackrare än den är just nu.

Saknar du något på bilden? Ta det lugnt. Påskmusten är på väg. Stefan har skickat efter en flaska så att påskmaten blir komplett.

Vad ska påskblomstret heta?

Lena Ignell passade på att göra ett lite påskarrangemang i studion men nu behöver vi ett namn på anrättningen. Har du några förslag lämna dem i kommenterafältet här nedanför.

Påsktallrik i studion

Stefan Handell dukade upp vad som skulle varit en liten påsktallrik men visade sig bli en fullskalig påskbuffé. Nisse lät sig väl smaka och det blev över till resten av redaktionen också som fick smörja kråset.

Skön studentkör 10-årsjubileum. Studentkören i Norrköping har nu 10 år på nacken och Erik Dickens, Emma Klingvall och Hanna Dahlkvist tittade förbi och sjöng till och med en kort snutt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".