Fredag 17 april Programledare Maritha Larsson

Det är fredag och ”Vi är på gång”!!! Ja det verkar vara full aktivitet ute i länet i helgen.
Juno Blom funderade idag i sin krönika över hur svårt det egentligen kan vara att hålla sina löften:Ett stort tack till alla er som ringde in och berättade om er dag och kommande helg! Lite extra avundsjuk blev jag allt på  Calle i Motala som skulle till Stockholm i helgen och se Tina Turner!

Sarek, gruppen som sjöng ”Genom eld och vatten” i melodifestivalen 2003, gästar vårt län.
Jag fick besök i studion av Kristoffer Pettersson som hade med sig sin nyckelharpa, och Hartvig som är körledare.I kväll kommer Sarek att spela på Skandia teatern i Norrköping och då ha en kör på över 100 personer som accompangemang!

Jag skickade ut Anton Frank till Tysak torget i Norrköping där man nu kan se en isskulptur på ca 1x1 meter. I den finns en ring, och tanken är att man ska tävla om en äkta ring i vitt guld med isblå diamant i. För att vinna den ska man gissa hur lång tid det tar innan ringen faller ner ur isblocket, då isen har smält. 9 dagar och 5 timmar var min gissning....Håkan Tornell och Stig Wallman berättade mer för oss om att det här är ett gippo man gör inför Radio Nord galan som ska gå av stapeln i Norrköping i maj.
Trevlig helg!