Kenny Kyrk bilstajlare

Tisdag 21 april Programledare Jocke Jonsson

I Östgötabänken idag visade Stina Opitz oanade talager som ekonomisk expert när hon analyserade riksbankens räntesänkning. Christer Sandberg var imponerad av Stina och trodde att man nu måste vara aktiv som låntagare för att bankerna ska följa riksbanken och sänka låneräntorna. Vi pratade också om fildelning där Stina och Christer var eniga om att vi, för kulturens del, måste betala för vad vi vill ha.

Stajlad handlade idag om så skilda ämnen som piercing och bilar. Johan ”Lex” Lexhagen har jobbat professionellt med piercing i femton år och berättade om piercingens historia och piercingens roll idag.

Nicklas Pettersson var på bilmässa och spanade in trender där. Han träffade sveriges starkaste man som inte bara dansar bra utan gillar bilar också. 

Hemlig gäst var idag Ingela Bendt. Journalist, författare och fotograf med rötterna i Mjölby. Hon pratade bland annat om sin senaste bok Refugium och om behovet av att ha en tillflyktsort att komma till.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".