Tisdag 14 juli Programledare Lasse Fredriksson

Tisdagen var vacker och varm

Introtävlingen
En riktigt svår låt blev det den här gången. Och till slut blev det en importerad Emma som fixade Garth Brooks.


Marcus Birro
Han laddar för fullt. Ikväll står han på scenen och läser dikter i Allsång på Skansen. Fanns en viss nervositet i Marcus. Han är inte van vid SÅ stor publik. Att läsa dikter och inta en scen hör till hans drog nu förtiden nu när han inte längre använder andra droger. Jag önskade marcus lycka till och ser fram mot hans sång insats. 

Akrobat och eldshoware
Hon slängde sig inte mellan lysrören och hon sprutade inte heller eld när hon besökte studion. Hon berättade däremot hur hon tränar inför föreställningarna. Linda har en gedigen bakgrund inom cirkusyrket. Började som ung i Norrköpings cirkusskola och fortsatte på cikusgymnasiet där hon träffade Emil som hon jobbar mest ihop med. De två kom in på Cirkushögskolan i Moskva och gick dessutom ett år i Peking tillsammans. Hela Europa är deras arbetsplats och båda två driver egna firmor. De kallar sig Pyromaniart och kom senast från Grekland.
Säkerheten är viktig men det händer att hon är rädd ändå som den gången i Gällivare när det var 15 grader kallt och hon skulle trixa i ett tyg och knappt hade känsel i fingrarna.

Hyllning till alla som heter Lars eller Lasse
Jag letade tillsammans med dig fram låtar som handlade om Lars eller Lasse alternativt med artist med det namnet. Vi hittade ett flertal och den sista i raden, en låt med Electric banana band, var tillängad Lasse Åbergs premiär med "en ängslig gosses memoarer"