1 av 3
2 av 3
Elisabet är Förmiddagspigg.
3 av 3
Järvheden, Strömberg, Eastwood, Sjökvist på scenen i Gränna Hamn

Fredag 24 juli Programledare: Elisabet Avander

En mängd tips på vad som händer runt om i länet, vällde in under programmets första halvtimme, samtidigt som kollegan Ludde försökte få ordning på min mikrofon.

Det var något fel på den jag brukar använda och det var lite spännande precis i början då jag insåg att jag inte hördes. Men, Ludde räddade det hela. Tack för det!

Barnsligt Enkelt handlade om hur man gör slut och så fick vi hälsa på i en husvagn i O-Ringenstaden. Orienterarfamiljen Forsberg och Nordvall tog emot.

Sen blev det Allsång i Gränna hamn, inlett av möte med artisterna bakom scenen.

Vad mer? Jo, vi fick ju höra hur det faktiskt gick för några av länets orienterare i O-Ringen. Vår reporter fanns på plats i målfållan och pratade med, bland andra, Anna Forsberg. Hon vann sin klass, som väntat.

Jazzmusikern Nisse Sandström kom på besök i studion och berättade om jazzfestival i Simonstorp. Tanken var att jag skulle få ett snack per telefon med Mr Cool också, alltså Svante Thuresson, som har spelning i Malexander denna kväll, men dessvärre fick jag inte tag på honom. Nisse fick berätta om sin kompis Svante istället.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".