1 av 2
Prylar
2 av 2
60-70-tals profil.

Torsdag 10 september Programledare Nils Boström

Hej där, med kort varsel fick jag hoppa in som ansvarig för förmiddagsprogrammet idag. Så blir det ibland. Som tur var har Titti planerat lite vad innehållet ska vara.

Vi började med en musiktävling där målet för mig var att få prata med "MASSA" trevliga lyssnare, men så blev det inte, redan på samtal nr 1 fick vi rätt svar. Lotta från Norrköping hörde att det var Anna Books, ABC som spelades. Grattis LOTTA.

I "returkultur" som är rubriken på programpunkten där Mats Brusman tar upp händelser som hände förr och är kanske nyheter för vissa men minnen för andra. Idag hade han hittat en artist från mitten av 60 talet som var lite udda. Åke Sandin som skrev text och musik till samtliga låtar som finns på hans skiva.

Som vanligt saknas det en hel del i östgötarnas hem, det märktes i "Larmet går". Här säöktes allt från serviser till trädgårdsplattor och väggar. Tack alla som medverkade både ni som sökte och ni som hade en hel del av prylarna.

Programmet avslutades med att Nisse Sandström kom med egna valda jazzskivor från hans samling. Storheter som Glenn Miller, Earl Bostic och Erroll Garner spelades.

Tack alla för idag och på återhörande. 

#Nils

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".