1 av 2
Äntligen i mål!
2 av 2
Allan Svensson

Tisdag 2 mars Programledare Nils Boström

God förmiddag på er.

Vi inleder programmet med att du får möjlighet att ringa till Speakers Corner. har du reagerat på något den senaste veckan. Hör av dig på telefon 011-4954190. Det blinkade flitigt på telefonen och ämnen idag var hyror och företagsförsäkring och fönsterkuvert som inte får läggas i tidningsinsamlingen. Tack alla.

Östgötabänkens panel tar plats kl 10.00. Torbjörn Hultgren, Christer Sandberg och Stina Opitz. Idag diskuterades jordbävningar och hushållsnära tjänster.

Vasaloppsveckan pågår och i går kördes Öppet Spår och vi får träffa Karin Wall från Norrköping som klarade dom nio milen mellan Berga by och Mora i Dalarna. Kerstin Svenson får en pratstund med Karin precis efter målgång.

Countrybandet Don Redmond Band från Finspång har kommit med en ny skiva. Anders Johansson, en av medlemmarna berättade om den.

Vi träffar skådespelaren Allan Svensson som är aktuell på Oscarsteatern med Singin in the rain.


Jag och Titti informerade lite av vad som händer i förmiddagsradion i morgon. Då finns vi på plats vid SMHI i Norrköping. Hoppas vi hörs då igen.

Må jättegott.

#Nils

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista