Fredag 12 mars Programledare: Nils Boström

Jag var nästan tvungen att nypa mig i armen för att verkligen få klart för mig att det åter igen är fredag. Vart tar dagarna vägen????

Nu är det så och glädjande nog har jag förmånen att inledningsvis ge dig möjlighet att ringa och berätta vad som händer i helgen. Vi är på gång.

Du hörde vår krönikör Juno Blom. Vi samtalade om vår nya landshövding.

Det blir brasilianska takter på Motala Jazz och Bluesklubb i kväll. Therese Klenfeldt från klubben berättade om kvällens föreställning.

Jag talade med sångerskan Jennifer Brown som besöker Söderköping i morgon och framför sånger tillsammans med körer i S:t Laurentii kyrka.

I går presenterades vår nya landshövding. Hon heter Elisabeth Nilsson och är född i Sören utanför Kalix. I länet finns en förening som kallar sig Sällskapet Norrläningarna, vi träffade Sören Färnlöv och Mats Stålnacke som berättade om klubbens aktiviteter.

Den allsvenska fotbollen för herrar börjar i helgen och vi möter Daniel Gustavsson från Mantorp som inleder sin 3:e säsong som assisterande domare.

Stort tack för att du lyssnat och må nu fint i helg.

#Nils

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista