1 av 2
Pontus Plaenge & Caroline Harrysson
2 av 2
Stina Opitz omgiven av Linköpings Ungdomsombud Hoshi Kafasi och Hanna Johansson

16 mars Programledare Peter Bengtsson

Speakers Corner öppnade förmiddagsradion och vi fick beröm till busschaufförer och en del vårtecken.

Firande
Den 16 mars är det tio år sedan Stifts- och landsbiblioteket i Linköping invigdes. Bibliotekschefen Peter Åström berättade om firandet, framtiden och husets utveckling och verksamhet.ÖstgötabänkenÖstgötabänken hade en ny uppsättning denna dag. Stina Opitz utmanades av Hanna Johansson och Hoshi Kafashi som är ungdomsombud i Linköpings Kommun. Några ämnen: Kultur, Sport och Sommarjobb.

Östgötateatern
Teater var nästa hållpunkt på förmiddagen. Beyond Therapy sätts upp av Östgötateatern. Regissören Pontus plaenge och en av huvudrollsinnehavarna, Caroline Harrysson gästade studion och berättade om pjäsen.Musik
Med anledning av ABBA:s inval i rockens Hall of fame valde jag självsvåldigt tre av deras mindre låtar som en egen hyllning och spelade dem under lunchtimman. Där hörde vi också Björn Janssons träff med Jerry Williams som är aktuell med showen Dynamite.

Håll serven!

/pb

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".