1 av 5
Dansvänliga Claes Lövgrens.
2 av 5
Magnus Lindeberg.
3 av 5
Nordens flaggor
4 av 5
Claes Lövgren Sångare.
5 av 5
Basse Wickman

Tisdag 23 mars Programledare: Nils Boström

God förmiddag på er.

Vi inledde med att öppna vår telefonsluss för dom som gärna vill framföra en åsikt. Ris eller ros, ring Speakers corner på telefon 011-4954190.

Östgötabänken tog plats idag med Stina Opitz och Christer Sandberg och vi diskuterade b,l,a. att det är precis 30 år sedan det var kärnkraftsomröstning i Sverige.

Hört talas om dansvänliga bandet Claes Lövgrens???Dom hör hemma i Helsingborg men sångaren och ledaren Claes L är bördig från Söderköping. Han gästade programmet tillsammans med Åsa Sjöberg som sjunger duett på deras nya skiva som för övrigt ligger 12 på försäljningslistan just nu.

Idag firas Nordens dag, hur märker vi det i Östergötland?. Lillian Vändel är ordförande i Söderköpings förening. Hon berättar vad som står på schemat idag.

Ytterligare musikgäster dök upp i programmet.  Magnus Lindberg medlem i b,l,a. Landslaget och Grymlings och Basse Wickman välkänd musiker. Dom har gjort en ny skiva med Dan Andersson-tema.

Tack för att du lyssnat och på återhörande. Vill du höra programmet igen, klicka på Lyssna igen.

Må gott nu.

#Nils

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".