Fredag 8 oktober Programledare:Nils Boström

God förmiddag på er. Det är fredag igen och då vet ni att vi tipsar om lite evenemang som sker i helgen. Många ringde till Vi är på gång och ett stort tack till er.

Vi ska pratade jakt med Tomas Ekberg från Tjällmo och filmaren Mikael Jägare som tillsammans har gjort en serie som heter jaktlust och kommer att visas i TV 4 med start den 20 oktober.

Insamlingen till världens barn pågår och vi besöker Burundi i Afrika där barn har upplevt stor fattigdom men fått det lite bättre med hjälp av stöd från olika organisationer.

Årets bästa kock i Östergötland ska utses i helgen. Vi träffade Louise Alenbrand som är projektledare för matmässan i Konsert och Kongress i Linköping på lördag där årets kock presenteras.

Det är premiär för basketligan, både för herrar och damer i helgen. Vi var med på dom sista förberedelserna för våra 2 elitlag i länet.

Vi uppmärksammade vår insamling till Världens barn. Vi låg lite dåligt till på listan över insamlade pengar. Men tänk er bara på några minuter registrerades 600 nya samtal på tel: 099-32125.

Tack alla och tack för den här veckan.

Trevlig helg.

#Nils