1 av 5
Ingrid Tollgerdt-Andersson
2 av 5
Luftgevärsskyttar.
3 av 5
Göran Lindqvist och Lars Fågelqvist. Odd Fellowmedelemmar.
4 av 5
Exempel på träffyta vid gevärsskytte.
5 av 5
Björn Bergström och Tommy Jonsson.

Fredag 26 november Programledare:Nils Boström

Hör Juno Blom
3:00 min

Nu skall hela rasket rivas, nu skall hela rasket bort. Känner du igen den textraden? Lite så känns det denna förmiddag när jag gör mitt sista program i dom här lokalerna efter många år.

Men ett program blev det bli fram till kl 12.00

Vi började med att hälsa dig välkommen att ringa till Vi är på gång. Och många hörde av sig, sammanfattar vi alla samtal så finns många olika aktiviteter att göra i veckoslutet. Tack alla.

Du hörde Juno Blom i sin veckokrönika.

Boxholmsbröderna har en musikalisk och humoristisk revy i helgen. Olle Nilsson är dirigent för manskören han berättade lite om förställningen som heter Nisse P på teve.

I övrigt  berättade vi om en nyutkommen bok som heter Passion. Nyckeln till framgång. Författarinnan Ingrid Tolgerdt-Andersson kommer till Linköping i eftermiddag och presenterar den.

Vad är Odd Fellow och vad sysslar dom med. Allt verkar lite hemligt men Göran Lindqvist från Senska Storlogen och Lars Fågelqvist från Odd Fellows 64 Österskär i Valdemarsvik avslöjade en del och har som mål att insynen i verksamheten skall bli mer öppen.

I helgen avgörs SM i luftgevärsskytte i länet. Vi träffade skytten Björn Bergaström och Tommy Jonsson som är med en av klubbarna Krokeks Skytteförening som arrangerar tävlingarna. 

 

Det var sista förmiddagsprogrammet från studio 4 i radiohuset. Vill du höra något från programmet igen så klicka Lyssna igen uppe på den här sidan.

Må nu gott i kylan i helgen.

#Nils

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".