Premiär!

På måndag brakar Gredin & Anrell ut i etern för första gången. Premiärnerverna ligger utanpå huden och allt är ett enda virvarr. Men det ska nog ordna sig. Hoppas vi!

En gång i tiden fanns det en klåfingrig chef som försökte lägga ner introtävlingen. Det var ett misstag. Begreppet lyssnarstorm fick en helt ny innebörd. Så på måndagarna hittar du tävlingen i Gredin & Anrell.

Det puttrar och rör sig mer än vanligt i våra studentstäder just nu och det gör oss nyfikna. Vi har stämt fikaträff med några studenter på Campus Norrköping för att kolla in vad de förväntar sig av hösten.

När man är ung så lockar väl inte landsbygden direkt. Efter avslutat skolgång går många gånger flyttlasset ut i stora världen. Där ska alla bitar falla på plats. Man ska hitta sig själv och kanske den stora kärleken. Men ibland upptäcker man att det man söker finns närmare än man tror. Ett par måndagar framöver ska vi få träffa Linda Gustafsson som just återvänt till sin uppväxtort Hävla som ligger i utkanten av Finspångs kommun.

Så missa inte premiären på måndag 09:03 i P4!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".