Reaktioner!

Vad tycker du om Gredin & Anrell? Hör av dig med både ris och ros.

”Välkommen tillbaka Lars och mycket välkommen Jessika. Jag tycker att det här artar sig bra, nu kan man lyssna på förmiddagarna igen”
Rolle

”Trevligt att höra på er på förmiddagarna. Brukar ha radion på för det mesta när jag arbetar. Sitter på en bokföringsbyrå och sysslar med ”siffror”. Då är radion ett trevligt sällskap”
Yvonne

”Trevligt att höra ert småprat! Under OS gick det inte att ha radion på....Gredin funkar lika bra ihop med Anrell som Andersson gjorde!”
Bia i Norrköping

”Jag tycker att ni ska tacka era musik producenter. För en bra blandning.”
Micke i skogsmaskinen.

”Hej. Får jag bara framföra att ni spelar toppenmusik. Ni är toppenbra båda två”.
Kram Marianne 

”Tack för ett bra program. Det är skönt att höra ert blandade utbud. Men det skulle vara kul att NÅGON GÅNG få hör en snutt av klassisk musik.”
Kram på er båda två/Christina

”Välkommen tillbaka från sjuksängen Lars. Det märks att du trivs bäst på jobbet!! Må så gott båda två. Lyssnar troget.”
Ewy Cademan

”Tjenare! Vill bara tacka för ett JÄTTE bra program. Lyssnar alltid på er när jag jobbar. Fortsätt gnata!!”
Fredrik Svensson

”Va kul att få lyssna på amatörkorren i dag! Han befann sig ju i Larnaca på Cypern, en plats där jag också varit alldeles nyligen, nämligen 18-25 oktober. Det är så härligt i Larnaca, nära till bad och restauranger, och en stad med butiker ”överallt” och smala gränder att strosa i. Plus att det ju är mycket att se på ön. Hur som helst, det var ju riktigt kul att få lyssna till ”korren” som befann sig på samma plats.”
Klas Johansson, Sommen

”Juno Blom, vilken kvinna! Jag älskar att höra hennes tankar och åsikter. Hon är så modig! Skicka en kram till henne!”
Bia i Norrköping

”Ville bara bekräfta den hemska sången i en sal på lasarettet. När jag skulle sluta andra klass på Hällestadsskolan år 1977 typ, fick vi sjunga den på avslutningen. Våra föräldrar höll på att svimma. Taskig låtval av den läraren!”
Hälsningar KIA numera bosatt i Åby.

”Håller fullständigt med Lars! Har ni druckit Marinella och Pommac en het sommardag? Suuuuuuveränt! Man kan kanske använda Champis, men det blir inte riktigt detsamma.”
Hälsningar från en måndagsledig Lottie

”Hej Jessika! Jag gillar det du hälsade till grabbar med flint!Tänk om killarna sa till kvinnorna att det inte spelar någon rollatt de får celluliter, rynkor, och andra naturliga åldersförändringar! Då skulle krämindustrin få svårt att sälja sina produkter.”
Lyssnare i Norrköping

”Hej på er ,trevlig helg ni är bra”
Benny

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".