1 av 3
Revygänget från Vikbolandet.
2 av 3
Margareta Gustavsson och Elisabet Hellman.
3 av 3
Per Erik Störe och Rasmus Tell.

Fredag 4 november. Programledare Nils Boström.

Det ser ut som rymdbaser på vattenytan.
5:47 min

Godförmiddag.

Om en vecka är det premiär på årets revy av och med Vikbolandspelet. "Utan än tråd" heter den och vi träffade Margareta Gustavsson som är producent och musikansvarig Elisabeth Hellman berättade lite om föreställning i Östra Husby.

Blev det något världsrekord i att ha flest dykare under vattnet samtidigt runt på olika platser i världen. I går kväll bidrog dykare från Östergötland med ett 40 tal under ledning av Linköpings dykcentrum. Göran Nyqvist kunde riktigt än bekräfta om det räckte att slå rekordet.

 Det blir 80-tals nostalgi i Norrköping i helgen med artister som Tone Norum, Dan Hylander och Mikael Rickfors som framför populära låtar från just 80 talet. Mikael Rickfors berättade om den landsofattande turnén.

Nu i helgen är det bandypremiär i div 1 och Ifk Motala och Finspångs AIK är lagens som representerar Östergötland. Ordförande Per Erik Störe och spelaren Rasmus Tell och klubbchefen i Ifk Motala var optimistiska inför säsongen.

Vill ni höra mer från programmet, klicka på Lyssnararkiv överst på den här sidan.

Tack för den här veckan och trevlig helg.

#Nils.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".