1 av 9
Bagarlars!
2 av 9
Marcus Landerholm och Sofia Tellström
3 av 9
Bagarna in action
4 av 9
Lars intervjuar bagarna
5 av 9
Såhär ser det ut när man gör många mazariner
6 av 9
Lars smygsmakar smeten..
7 av 9
Massor av bröd!
8 av 9
Glasering av mazariner
9 av 9
Lars och Andreas har försökt glasera mazariner..

Mazariner och snö

Lars och Andreas bakar mazariner
28 min

I dag är det mazarinens dag. En medelstor kaka fylld med mandelmassa och toppad med vit glasyr. En variant på mazarinen är catalan som innehåller hallonsylt. Lars är ju ett riktigt kakmonster så han drar till Landerholms bageri för att baka mazariner. Och så undrar vi vilket bakverk som är din favorit? Hör av dig till radio@sverigesradio.se eller ring 011 - 495 41 90.

Komikern Måns Möller turnerar just nu med föreställningen "Jävla Pajas - Det här skojar du inte bort" och på fredag kommer han till Östergötland. Föreställningen handlar om hur livet ställdes på ända när hans son fick diagnosen autistiskt syndrom. Hör honom i P4 Förmiddag efter klockan halv ett.

Sedan undrar man ju lite över det här med snön som började falla över länet i natt. Vad ska det vara bra för? Borde det inte vara vår nu? SMHI är med i programmet och reder ut när våren kommer.

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".