Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Bästa sällskapet på förmiddagarna. Allt från artistintervjuer till trädgårdstips 9.30-13.00

Hästkött på menyn

Publicerat tisdag 26 mars 2013 kl 08.10
Hästragu på menyn när linköpingsrestaurang satsar på hästkött.
(5:02 min)
1 av 2
Lars och Titti slåss om att ta kaffe först. Titti vann.
2 av 2
Mats Brusman i studion idag

I Linköping slår krögaren Take Knol ett slag för hästkött. Han tycker att det är galet att vi inte tar hand om allt hästkött som finns i Sverige. Alla rätter på menyn kommer att bestå av hästkött den här veckan. Vi tar ett snack med honom om det.

I Radiobrus handlar det om musik. Många av oss har musiken med sig hela dagarna men lyssnar vi på texterna? Vilken låttext har berört dig. Mejla radio@sverigesradio.se och berätta vilken låt du vill höra och varför. Glöm inte att skicka med ditt telefonnummer.

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".