Vätternrundan

Ingen fattar hur det gick till, allra minst Lars själv. Men med lyssnarnas stöd och en värkande kropp tog han sig till slut i mål.

Anrell kom i mål!
Trots värkande knä redan i Hästholmen, en krock med en grävling, ihållande ösregn ända till Hjo och sjukvårdshjälp i Boviken, tog han sig till slut i mål på tiden 19 timmar och en minut.
.
Anrell rapporterar från Vätternrundan
Med bara 38 kilometer kvar gav Lars den här rapporten.
.
Anrell vaknar upp!
Dagen för vätternrundan var det svårt att få kontakt med Anrell. Lisa Tilling ringde och ringde för att väcka honom för att kolla in dagsformen.
.
Ska Anrell klara det?
Så här dagarna innan kan det vara bra med några sista minuten tips. Hasse Andersson från Östergötlands cykelförbund levererade några. .
Lars testar spinning första gången
Trots allt blev Lars snabbt helt betagen av det här med spinning så det har han ägnat sig åt tre gånger i veckan under en period. Däremot har han helt struntat i löpningen och cyklingen får vänta tills snön försvunnit.

Cykelhjälp
För att kunna cykla behöver man en cykel. När man väl fått tag på en sådan så kan det vara bra att få hjälp med inställningarna av riktiga experter. Lars begav sig till Vätternrundans kansli i Motala.

Lars veckoträning
Tiden rusar iväg och det gör Lars också. Så här ser hans veckoträning ut just nu: 
- Spinning två gånger
- Tio mil på vanlig cykel
Har du förslag på bra vägar att cykla på runt Linköping? Hör av dig!
.
Den perfekta rundan funnen
Nu har Lars hittat en perfekt runda på fem mil som löper runt Linköping. Naturen är vacker och terrängen är perfekt. Att ett par har erbjudit honom middag under en cykeltur gör ju inte saken sämre...
.
Svårt att cykla med nya skor
Det är inte så enkelt som man tror att cykla med riktiga cykelskor. Det är lätt att glömma att skorna sitter fast i pedalerna.
.
Lars cyklade till jobbet
Med åtta dagar kvar till vätternrundan fick Lars panik och bestämde sig för att cykla till jobbet och hem igen.
.