1 av 12
2 av 12
3 av 12
4 av 12
5 av 12
6 av 12
7 av 12
8 av 12
9 av 12
10 av 12
11 av 12
12 av 12

Redaktionen är ett fint gäng (vår)

Jag är producent för det här programmet. Som ni förstår har jag inget lätt jobb. Men trots att jag mycket väl skulle kunna det, gör jag inte programmet ensam. Till min hjälp har jag en brokig skara människor att domdera över. Trots, eller kanske tack vare, min ringa utbildning lyckas jag varje dag pressa mina undersåtar till max. Jag menar, hur svårt kan det vara att vara lite rolig? Det klarar ju vem som helst! Jaja, redaktionen består i alla fall av nedanstående idio.. eller ja, personer.


Jörgen Lötgård. Den gråtande clownens skrattande ”kusin från landet”.
Ett annorlunda land säger vissa, Gotland säger andra. Jörgen själv säger gärna att han är 27 år gammal, doftar som en gud (inte mycket alltså) och är, om inte den elektroniska musikens fader, så i alla fall onkel.
Fråga honom om lumparminnen och han blir tyst, fråga om vägen och han hjälper dig.
Har 47 i skor och dåligt självförtroende.

Vapen: Lillgammal


 
Egentligen borde bilden ha tagits vid timmerkojan. Det är vi samlas efter varje sändning, hela gänget från Deluxe. Det är ju min bakgrund, en kolare som bidar sin tid vid milan. Så kom jag in på Deluxe, det behövdes kol och ringningen gick till mig. Resten är vad man brukar sägen en historia. Annars så fördriver jag min tid med hopp. Jag är ditt hopp brukar jag säga till människor som jag sitter bredvid på bussen. Då blir jag avslängd och tar en nu buss. Snart sitter en ny människa bredvid mig och det är dags igen.
Jag kommer ofta hem sent. Mina intressen brukar jag dela med andra, för att det blir enklare då. Min favoritfärg och jag pratar inte längre med varandra. Det känns jobbigt. Kombinationen gräs och insjö har alltid tilltalat mig.

Ledmotiv: Ett tåg


Johanna Ställberg är en idéspruta av rang. Hos familjen i Lindesberg har hon skolats i humorns hårda skola. Pappa polis säger väl allt? När Johanna inte vikarierar som siare, massös, personlig tränare, psykolog, vetenskapskvinna, simmare, läkare eller frisör är hon redaktions ljus. En uppgift som hon tar på största allvar. Trots Johannas väl tilltagna vokabulär är ordets gränser inget hon känner till. Om man för det på tal skakar hon bara på sina vackra lockar och ler med hela bryggan.


Låt Tobbe”Sjökexet” Carlsson hålla dig underrättad om livets väsentligheter, ramla över den eminenta musiken och skärpa din tonhöjd. Titta in och lyssna på Tobbes mixar under fliken ”Sjökexetsmixar”


Utan Peggy stannar Deluxe, det är så enkelt. Vakande lystrar hon till redaktionens utbrott och säger till när det är nog och det är det sällan. Men ändå så behövs det mirakulösa räddningar av sällan skådat slag, det är vad radio handlar om.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista