Blir du Lyssnarnas Sommarvärd?

Nu är telefonsvararen stängd för inlämning av bidrag till Lyssnarnas Sommar och arbetet med att välja ut de tio finalisterna har börjat.

Intresset att göra Sommar i P1 är stort. 2007 fick Peter Martinsson från Göteborg till slut den åtråvärda titeln och kransen.

– För mig var Lyssnarnas Sommar en dröm som blev verklighet, berättar Peter.

Den 14 maj presenterar vi de tio finalisterna här på vår hemsida där det också går att lyssna och rösta på din favorit. Röstningen pågår fram till den 1 juni.

Den 4 juni presenterar vi den person som lyssnarna valt och den 16 juli kl 13.00 är det sedan dags att ta steget ut i etern i Lyssnarnas Sommar.

Vi kommer tyvärr bara att ha möjlighet att kontakta de tio finalisterna, så håll ett öga på vår hemsida om du undrar hur det har gått.

Lycka till!

Hör intervjun med Sommars projektledare Bibi Rödöö i ”Pettsson & Co” i SR Jönköping 9 april 2008. Programledare Hasse Pettersson.

Hör Mark Levengood berätta om hur man gör ett Sommarprogram i P4 Extra 7 april 2008. Lotta Bromé intervjuar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".