1 av 2
Lyssnarnas Sommarvärd 2014: Sebastian Kirppu, 41 år, från Malung. Foto: Privat
2 av 2
Producent Ola Hemström och programchef Bibi Rödöö ringer upp Sebastian Kirppu och meddelar att han blivit Lyssnarnas Sommarvärd 2014. Foto: Stina Ericsson/Sveriges Radio

Lyssnarnas Sommarvärd 2014: Sebastian Kirppu

Sommarchefen Bibi Rödöö ringer och ger glada besked
1:49 min

Den finaste studion han kan tänka sig att spela in ett Sommarprogram i är den gamla naturskogen. Följ med till en värld som sakta försvinner.

Onsdag 16 juli 2014 kl 13.00 sänds Sommar i P1 med Sebastian Kirppu.

Det känns oerhört inspirerande att få Sommarprata i P1, det ska bli fantastiskt roligt att förmedla skogens röst till det svenska folket.

I sitt Sommarprat vill Sebastian ta med lyssnarna ut i naturskogen, den finaste studion han kan tänka sig att spela in ett Sommarprogram i.

Lyssnarna har valt att följa med Sebastian Kirppu ut på en skogsvandring och vi ser alla mycket fram emot ett Sommar från den svenska naturskogen med fågelkvitter och gransus som ljudkuliss mitt under högsommaren.

Om Sebastian Kirppu

Sebastian Kirppu är 41 år. Han är uppvuxen i Moholm i norra Västergötland, men är bosatt i Malungs kommun i Dalarna. Han bor i Granberget, en liten by mitt inne i skogen som bara har fem invånare.

Han har ett stort engagemang för naturskog och dess ekosystem. 2011 blev han utvald till Årets miljöhjälte av Världsnaturfonden.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".