Kjell Enhager chattade efter sitt Sommarprogram

Föreläsaren, ledarskapskonsulten och golfinstruktören Kjell Enhager är Sommarvärd chattade med lyssnara efter programmet här. Ni kan läsa alla frågor igen här!

Toive: Positivt tänkande i all ära, men för mig är det nästan tvärtom. Ju mer pessimistisk och oroad jag är inför ett projekt desto bättre går det. Men oftast är jag väldigt optimistisk och tror att det här kommer gå hur bra som helst. Men då efteråt står jag där snopen och undrar hur det kunde gå så illa. Nu försöker jag ibland aktivt tänka negativt inför en uppgift. Jag riktigt frossar i allt som kan gå fel och intalar mig själv att allt kommer gå åt h-e. Och si då går det oftast jättebra och allt blir succé. Hur kan det komma sig? Har du en kommentar?

Kjell Enhager: Hej Toive, tror du har hittat ett eget bra system som funkar för dig :)
Och jag tror det har mycket med dina inre bilder att göra. Och hur du bygger förväntan...att tänka negativt innan sänker ju kravet och förväntan.

14:29, 7 July 2015

Ingrid: Hej, Ett helt underbart program och bra musik. Härligt att få sig så många tankeställare. Tack

Kjell Enhager: Tack för att du lyssnade Ingrid!

14:29, 7 July 2015

Pessimisten: Tror du att man föds positiv/negativ eller är positivism något alla kan träna upp?

Kjell Enhager: Hej , bra fråga. Jag tror att vi föds med bägge. Sedan påverkar miljö och hur vi präglar oss själva. Vi kan absolut träna upp det!!!

14:30, 7 July 2015

Katarina : Fick lov att släppa allt, ville inte missa 1 ord! Hade gärna hört mer, få tips till vardagen & LIVET.(långt ifrån idrottens värld)

Kjell Enhager: Hej Katarina, kul. Jag hade inte tiden at gå djupare... men kanske i mina podcast.

14:31, 7 July 2015

Roffe i Örebro: Kjell ! Så otroligt bra, blir en "klassiker", ett exempel på när radio blir pesonligt och nära - så bra så bra TACK

Kjell Enhager: Tusen tack Roffe, kul att du gillade det.

14:32, 7 July 2015

Anneli : Hur konkret byter man sina negativa tankemönster (självmobbning) till positiva (upplyftande) tankemönster?

Kjell Enhager: Hej Anneli, jag hade tagit hjälp. Finns många coacher och terapeuter som kan hjälpa. Konkret är att jobba med hur vi skapar känslor. Lycka till!

14:33, 7 July 2015

ALG: Hej! Tack för en härlig stund! Min son är så rädd att "scuff up" på Gothia att han vill bara sitta på bänken och har helt plötsligt fått ont i knät... Jag tror (!) att han vill spela. Kan jag göra ngt för att hjälpa honom? Kan inte gärna ta ditt ex från Milano då han är 11 år...

Kjell Enhager: Hej ALG, jag förstår. Ta ett exempel som passar honom, Musse Pigg eller det han gillar...bilderna styr!!! Och kärlek...:) Vitsen är att få honom att skratta..

14:34, 7 July 2015

Kjell: Tack Kjell! Oerhört inspirerande.

Kjell Enhager: Tack min namne!

14:34, 7 July 2015

Åse: Tack! Härliga historier som berörde och gav mig både tårar i ögonen, skratt och massa energi med att fortsätta göra min surdeg på jobbet. :-)

Kjell Enhager: Härligt Åse, jag älskar surdeg!!!

14:34, 7 July 2015

Anonym: Hej. Vad har du för tips till hur träna om sig om barndom/uppväxt med mobbing, kränkning och misshandel inte gett några glada minnen och inga förebilder fanns?

Kjell Enhager: Hej Anonym, ta gärna tag i någon coach. Jag hade börjat med att skapa ett förtroende och sedan steg för steg...våga kika på det läskiga med en fot i trygghet och kärlek.

14:36, 7 July 2015

anna: Hej och tack för ett fantastiskt program! Försökte just förändra min kommunikation med min 16-åring. Hon trodde jag skämtade och blev bara arg.

Kjell Enhager: Hej Anna, låter som en perfekt 16 åring!!! testa ny strategi...:)

14:37, 7 July 2015

Linnéa: Absolutley fantastic! Nu ska jag banne mig ta körkortet som jag har "försökt" ta i över 3 år. I'm gonna "FACE MY FEAR". Helt lysande program. Ditt citat ska få följa mig varje gång jag kör. Ett stort tack till dig! Ha en go' sommar!

Kjell Enhager: Lycka till - face your fear!!!

14:37, 7 July 2015

Kristina: Har du någon uppfattning/erfarenhet av vilka hinder/vanföreställningar som är vanligast när folk misslyckas med att gå ner i vikt?

Kjell Enhager: Hej Kristina, det är sååå intressant. Jag tror att vanföreställningen är att det är något yttre som ska fixa det för mig. När det - som jag ser det - jag måste ändra mig själv och hur jag ser på mig själv. Fokusera på vad jag ska äta...

14:40, 7 July 2015

Oskar: Tack! för ett underbart program. Kunde inte sluta lyssna. Härligt att i sommaren få stilla sig och känna efter - invänta sin själ. Så många härliga tankar ditt program väcker i mig. Känns som att jag kan flytta berg nu!!

Kjell Enhager: Oskar - härligt!!!!

14:41, 7 July 2015

Peter: Tack för ett bra program och en härlig berättarröst! Hur brukar du peppa dig själv varje morgon? Har du något/några konkreta tips för en bra start på dagen?

Kjell Enhager: Hej Peter, jag börjar varje morgon med att fråga mig själv: "Vad är jag tacksam för?" Sedan sätter jag på min favoritmusik...

14:42, 7 July 2015

Maja: Och om man som mig har anorexi och inte kommer vidare mot friskhet? Ditt sommarprat var fantastiskt. Ska ha med mig det när jag kämpar mot sjukdomen!

Kjell Enhager: Hej Maja, lycka till och lova att fråga efter hjälp.

14:43, 7 July 2015

Inga 82, still golfing: Hej! Svara nu ärligt! I nästan 40 år har jag undrat hur du lyckades få mig att slå itu plankan. Något lurt var det väl ändå , inte bara fokusering ock vilja.

Kjell Enhager: Inga, härligt att du slog sönder plankan!!! Finns inget lurt. Bara fokus och "Face your fear" Grattis!!!

14:44, 7 July 2015

Sanna: Hej Kjell Tack för ett fantastiskt fint program! Vi är många som behöver bli påminda om att ta ett djupt andetag, fokusera på nuet och vad vi KAN göra. Allt gott till dig!

Kjell Enhager: Hej Sanna, tack ja, jag behöver påminna mig själv varje dag...:)

14:45, 7 July 2015

Agneta: Jag känner mig så glad och med den härliga känslan klarar jag allt! Tack för att du gett mig den!

Kjell Enhager: Tack själv Agneta för att du lyssnade!!

14:45, 7 July 2015

Johan Olsson: Hej! Mycket intressant! Var kan jag läsa mer i detta ämne? Trevlig sommar!

Kjell Enhager: Johan, tack, jag skriver just en bok, kommer ut i oktober :)

14:46, 7 July 2015

Karin F: Hej Kjell! Det är så härligt att få ta del av dina tankar och ord igen. För många år sedan, på Fritidspedagogdagar i Sthlm hörde jag dig och du inspirerade mig enormt. mänskligheten behöver dina ord! Bara fortsätt! Jag tog mod till mig o gick fram till dig o berättade att jag emellanåt hade svårt med darrningar då jag skulle tala.Du gav mig rådet att inte vara kall på halsen ..Sen dess har darret varit borta och nu kan jag tom. få tacka .Mvh Karin F

Kjell Enhager: Härligt Karin!!! Kör så det ryker :)

14:46, 7 July 2015

Kerstin : Tack för ett helt fantastisk sommar prat! Har lyssnat med glädje och tårar samt tanke upplevelser. Jag ska fortsätta att ge och vara mitt eget AB:)

Kjell Enhager: Lycka till Kerstin :)

14:47, 7 July 2015

Möllebo: Tack för ett jätte bra och intressant "prat" och musiken var toppen! Det blev ett riktigt må väl program för mig! Det skulle finnas fler som Du!

Kjell Enhager: Tack! Det finns massor, och vi blir fler...Du kanske :) Alla kan göra en skillnad..

14:48, 7 July 2015

Marita: Tacj för ett jättebra prigram. Jag tycker att jag tidigare i livet alltid har kunnat tänka positivt men förra året miste jag min livskamrat och har väldigt svårt att ta mig ur sorgen efter honom. Hur ska jag tänka?

Kjell Enhager: Hej Marita - förstår, tror att sorg behöver ta sin tid. Men när du känner dig mogen, att bara skicka ljusa tankar till din livs kamrat, men låt det ta den tid som det behöver. KRAM

14:49, 7 July 2015

Stickan: Hej Kjell! Tack för ett mycket bra Sommar. Du nämnde mest om drottsmän - sysslar Du i det praktiska livet även med vanligt folk?

Kjell Enhager: Hej Stickan, klart jag jobbar alltid med vanligt folk. Ibland blir det lite tydligare med idrottsexempel. Mn ejag jobbar till 95% med näringslivet

14:51, 7 July 2015

Shoopan : Åh, älskar tanken på att se mig själv som ett företag. På jobbet är jag proffs, privat inte alls. Nu ska det bli ändring! Tack!!

Kjell Enhager: Härlig tanke att se sig som ett företag. Lyssna in den viktigaste kunden, du själv. :) Lycka till!

14:52, 7 July 2015

Thomas: Tack för all inspiration och för du gör världen bättre !

Kjell Enhager: Tack själv Thomas!!

14:52, 7 July 2015

Ulrika D: I kväll skall jag lyssna på ditt program igen med min make �� AB äktenskap behöver litet igenkännande skratt med stråk av allvar. Tack ��

Kjell Enhager: Hej Ulrika, låter underbart- kramar!

14:52, 7 July 2015

Stina: Fantastiskt och SÅÅ rätt! Verkligen livsbejakande. En situation som man (jag) lätt hamnar i är att personer i ens nära omgivning blir arg/irriterad för att man är en optimist med positiv läggning i olika situationer. Jag skulle så gärna vilja ha ett bra svar att leverera i de situationerna.

Kjell Enhager: Stina, jag tror att om du orkar att fortsätta vara den du är, så vinner det i längden. Svaret är väl typ, att bejaka och gå med och säga: "jag vet, jag är jätteglad...och jag trivs med det!"

14:56, 7 July 2015

Susanne: Oj vad jag har lärt mig mycket, genom att lyssna på dina kloka ord. En berättelse att återkomma till, nu och då. TACK!

Kjell Enhager: Hej Susanne, tusen tack!!

14:56, 7 July 2015

Ingvar: Du utlovade att vid ett senare tillfälle presentera Dina tillkortakommanden. Intresserad av hur Du matchar dem - för det är ju det som man mest tampas med här i livet. När kommer detta tillfälle?

Kjell Enhager: Vet ej Ingvar, kanske som podcast.

14:57, 7 July 2015

Ragnhild: Vad kan jag göra för att bota min ensamhets känsla?Tack för ett underbart program av dig.

Kjell Enhager: Ragnhild, tror vi alla är ensamma längst inuti. Mig hjälper det att ge goda tankar till andra... att ge till andra. Vad kan du ge? Lycka till!

14:58, 7 July 2015

Anette: Tack för ett jättefint program! Du var behaglig att lyssna till, din röst och rytm, och jag har både skrattat och gråtit. Tar särskilt med mig treåringens tänkvärda "Nu har jag inte ont i öronen"… : ) Gillade musiken skarpt också!

Kjell Enhager: Tack Anette!

14:58, 7 July 2015

Eva: Hej Kjell! Vad har du för utbildning/utbildningar bakom dig. Är det någon du kan rekommendera?

Kjell Enhager: Hej Eva, Jag har en Civilekonom, Masters i Business och många kurser efter det. Typ NLP och Meditation för 40 år sedan.

15:00, 7 July 2015

marie-louise b-gustafsson: Tack för dina ord idag du coachade mig i stunden då just vid tiden 13:00 då mitt huvud tänkte på Lisa Holms begravning som pågick i kyrkan utanför Skövde. Jag räcker ut min hand som du sade, Tack

Kjell Enhager: Tack tillbaka Marie-Louise, lycka till!

15:00, 7 July 2015

Emelie: Hej, Tack för ett kanonbra program som startade många tankar och funderingar. Har du tips på hur man vågar misslyckas? Jag tycker det är jobbigt att misslyckas, så om jag tex ska måla om och jag känner mig osäker/rädd att inte få det resultat jag vill så rådfrågar jag någon för att inte misslyckas. Sen brukar resultatet bli bra, men då är jag besviken på mig själv för att jag inte litade på mig själv. Då känns det plötsligt som att personen jag frågade om råd har gjort jobbet och jag har svårt att ta beröm eftersom jag inte gjort allt själv.

Kjell Enhager: Linda, Vad är det värsta som kan hända. Jag vänder på det till slut och säger till mig själv att jag är: Världens bästa misslyckare!!!"
Så klingar det av...lycka till!

15:02, 7 July 2015

Kalle: Tack för ett ypperligt bra program! Har du några tips på hur man kan komma över "sin inre tröskel"? Det är saker jag vet att jag kan/borde/vill göra men det blir ofta att jag kan göra det sen eller att jag inte "orkar just nu".

Kjell Enhager: Kalle, börja gärna i slutet. Se dig själv redan ha klarat av det du vill lyckas med. Typ ut och springa..känn dig i duschen och känn dig stolt! Och med den energin köra...lycka till!

15:04, 7 July 2015

Ina på Puttis: Är ute på landet. I skärgården. Sitter nedsjunken i en solblekt fåtölj med vår två mån gamla dotter i famnen. Diggar ditt prat till tusen. Funderar på att göra slag i saken och starta det där egna företaget jag drömmer om. Du övertygar mig. Ännu mer övertygad när jag gick ut och kissade i det fria, rakt på en fyrklöver... Återkopplar till dig om jag gör slag i saken och blir rik. Då får du nån procent eller två ��

Kjell Enhager: WOW, kissa på fyrklöver låter magiskt!! Säker på att du lyckas! Pussa på dottern...:)

15:04, 7 July 2015

Petra: Hej igen, Just lagt till dig som önskan för Vintervärd i P1 också:) Petra Helsingborg

Kjell Enhager: Tusen tack Petra. Vad skulle du vilja höra då? Kram!

15:05, 7 July 2015

Malla: Hej Kejll! Tack för underbart program. Och man blir lite "nyfrälst" igen av att lyssna på dig. Men har du något bra knep att behålla detta i framtiden. Och inte bara glömma detta och gå i gamla fotspår igen.

Kjell Enhager: Hej Malla, testa att bara bryta en liten vana. Men inte sluta något, utan att STARTA något nytt.

15:06, 7 July 2015

Marianne: Tack för ett toppen prat ,man blev både rörd och glad av alla dina möten, har själv alltid varit en positiv och glad person men med åren av sorger och besvikelser känns allt väldigt tråkigt känner inte igen sig själv längre. Har allt borde inte känna så här. Skall tänka på alla dina positiva tankar ,brukar vara den som kan prata och lyssna i olika situationer. tack för en underbar lyssnar stund.

Kjell Enhager: Hej Marianne, Tusen tack, härligt med känslor!!

15:07, 7 July 2015

Anita (Ann-Kerstin) Björklöv Hedlund: Var får man tag på dina inspelningar ? Ibland behöver man repetera eller lyssna med någon för att diskutera. Tack för ditt program idag. det var både skratt och gråt i dina berättelser men det lyfte min dag som var lite grå idag. Ha det gott.Hälsningar Anita.

Kjell Enhager: Anita, härligt med alla känslor, och kul att du gillade programmet. Du kan kolla in min hemsida: enhager.com Kram!

15:08, 7 July 2015

M Kallmyr: Vi behöver höra mera Kjelle! Jag tycker vi gör ett upprop till alla som tyckte detta var kanon, om att rösta fram dig till Vinterpratare också!

Kjell Enhager: Tack Mats!

15:08, 7 July 2015

IG: Tack för ett tänkvärt program. Har man en dålig dag räcker det att lyssna några minuter på dig! Som person är vi ju både optimister och pessimister. Bara det positiva överväger. Optimist+pessimist=possimist (mitt ord). Försök tänka mer och mer positivt, du blir vad du tänker. Gärna med ett leende! Tro på dig själv! Vad har varit bra idag Du är en klassiker, har läst och hört dig många gånger!!

Kjell Enhager: Hej IG, tror du ska vara sommarpratare nästa gång!!! :)

15:09, 7 July 2015

Kersti Brandt Malmö: Hej Kjelle! Tack för ett mycket bra program. Men vi jag och min man undrar hur stor familj du har nu?

Kjell Enhager: Nu är vi fem, men vi har en större familj som vi bryr oss om. Det är underbart att barnens vänner blir en del av oss också.

15:10, 7 July 2015

Sommarledig: Hej Jag har tidigare trott att jag orkar allt och sett vila mer som en lyx än som en nödvändighet, har du något tips på hur jag förändrar detta betteende? Tack för ett härligt program

Kjell Enhager: Tror det är att ha en bra stämgaffel på dig själv. Själv mediterar jag varje dag. Det hjälper mig att inte förlora mig själv, vilket jag har en tendens att göra...

15:12, 7 July 2015

Johan: Otroligt tankvärt! Var har du lärt dig allt detta?

Kjell Enhager: Hej Johan, Tack! Jag reflekterar nog ofta på mig själv. Alltid efter ett jobb, jag jag har gjort BRA, vad jag kan FÖRBÄTTRA och HUR jag ska göra det? jag lär mig massor av alla jag möter...

15:14, 7 July 2015

Anna Lindgren: Du är världens mest inspirerande föreläsare. Jobbar som coach och har testat glassbomerangen. Den var effektiv!!! Tack för ditt härliga positiva tänk!! Stor sommar kram Anna

Kjell Enhager: Anna, det värmer! Ja, glassbumerangen är underbar...jag hälsar Vickan det!

15:14, 7 July 2015

AnnMarie: Mycket skratt många tårar många känslor! Tack❤️

Kjell Enhager: Härligt!

15:15, 7 July 2015

Per: Kjell, Vilka seriösa invändingar möter du kring dina tankar och funderingar. Ge gärna exempel om du har.

Kjell Enhager: Hej Per, den vanligaste invändningen är att: "Så enkelt är det inte". I början var det att det var för roligt. Kurser och utbildning skulle vara allvarliga. Annars har det inte varit många genom åren...

15:16, 7 July 2015

micke : Skönt att höra om dessa stora idrottsprofiler och att de ibland tvivlat på sin förmåga, blir coachade och vänder stundande nederlag till seger. Jag tror alla kan. Tack för program.

Kjell Enhager: Det tror jag med Micke, och de är inte annorlunda än oss. Vi har alla våra spöken och läskiga känslor..i alla fall jag.

15:17, 7 July 2015

Mats & Daniel Berglund : Tack för ett fantastiskt program Kjell. Alltid kul att det finns lite falumål på radion. Beklagar att din fru har gått bort, mycket ledsamt. Jag har själv varit med om den erfarenheten tidigare i år. Jag har lärt mig mycket den senaste toden, du har också gett mig en hel del tips för min och min sons framtid!

Kjell Enhager: Hej Mats och Daniel, ber om ursäkt om jag var otydlig i den "pratan" om fotbollspappan. Det var ett MAIL från en pappa. Ledsen för detta.
Så min fru lever. Skickar en varm tanke till er och lycka till!!!

15:19, 7 July 2015

Milla: Du har gjort stor skillnad för mig, skillnaden som gör skillnaden, inte bara idag. Du har hjälpt mig genom en del jobbiga perioder i livet. Stort TACK för dina alltid så tänkvärda och inspirerande ord!

Kjell Enhager: Tack Milla! Lycka till!

15:20, 7 July 2015

Annica: Tack för inspirationen! Har varit inne i en negativ loop med dålig självkänsla och självförtroende länge och ditt program var precis det som behövdes för att få en kick att fortsätta förändra!

Kjell Enhager: Härligt Annica, ibland behövs det bara enliten kick i häcken!!!

15:21, 7 July 2015

Anna: Jag tror inte att man kan göra det du påstår. Mycket snack lite verkstad.

Kjell Enhager: Hej Anna, det förstår jag. För oftast tänker jag själv att så enkelt kan det inte vara. Men det är det. Och det är sant. Men, jag berättar ju bara om den lilla delen jag hjälper till med. Det är så mycket mera än vad jag bidragit med. Härligt att du inte tror att det går, när jag gjort det...känns som en komplimang :)

15:24, 7 July 2015

Duvi: The one and only KJELL

Kjell Enhager: Duvi, tack det värmer!!

15:24, 7 July 2015

Matts: Tack för ett fantastiskt intressant program. Hur avgörande ser du att det är att ha en mentor och/eller coach för att personligen lyckas med det man vill åstadkomma? Mycket går att läsa och lyssna till, men det kanske blir mer "på riktigt" med en coach eller mentor?

Kjell Enhager: Tror precis som du. Jag har en mentor. Någon som håller en i handen känns bra!

15:25, 7 July 2015

Mari-Cristin : Hej och tack för ditt fina program. Vikken typ av meditation föredrar du?

Kjell Enhager: Provat lika men jag lärde mig TM för 40 år sedan, enkel och effektivt. Men har varit runt Zen munkar också...man får nog prova sig fram.

15:27, 7 July 2015

Anna Blomqvist/Anna: Ditt sommarprogram är det bästa som jag hört på mycket länge, ja kanske någonsin eller efter Ehrenmark på 70-talet! Det var precis vad jag behövde höra idag. Du har laddat över positiv energi, som jag ska använda för att bygga upp ett kvaddat självförtroende i golfspelet, vilket har rönt nedlåtande kommentarer från några andra klubbmedlemmar. Håller på med att komma igång efter en ryggoperation. -"Kan man hugga ved efter en ryggoperation, så kan man spela golf" sa ryggkirurgen och det har jag till skillnad från dessa andra klubbmedlemmar tagit fasta på. Jag har lärt mig en ergonomiskt anpassad golfswing (Balance Golf) och nu är det spelrutinen på banan som ska återerövras. Jag ska höra repriserna tills jag kan dem utantill. Då vet jag att det kommer att gå. Tack än en gång!

Kjell Enhager: Anna, lycka till med golfen!! Lova att ha kul...det är viktigast tycker jag.

15:29, 7 July 2015

Christian Nordenson.: Hej på dig. Jag AB har funkat hyggligt hittills, men lite produktutveckling utan att höja något pris för kunden kan ju aldrig skada! Tack för tipsen!

Kjell Enhager: Christian, produktutveckling är aldrig fel...lycka till!

15:30, 7 July 2015

Anna: Gör ett nytt försök, förstår att ALLA vill chatta :) Man skulle behöva lyssna en stund till dig varje dag! Tänk vilken skillnad vi skulle kunna göra då :) Vilket mantra skulle du ge till en som är frisk och glad men ändå tror att hon ska dö flera gånger om dagen?

Kjell Enhager: Hej Anna, det gör jag med. Men då frågar jag mig själv, hur gick det i går då? Bara en tanke...så säger jag bara "Tack för tanken" och går vidare.

15:31, 7 July 2015

Anna K: Hej och TACK för skratt, insikt och tårar! Jag känner igen mig i Marianne som skrivit här idag..kanske skulle behöva träffa henne... Jag vill vara glad och piggelin men har blivit trött, gammal och feg..vet inte vad jag vill ens längre. Fråga 1, om man vill vet lite mer vad man egentligen vill, hur bör jag tänka? Fråga 2, Vad piggar upp dig en tung dag? Fråga 3, vilken är din favoritglass?

Kjell Enhager: Blomman, att prova en liten sak varje dag, eller en gång i månaden kan vara skillnaden som skillnaden. 1. Se de inre bilder som hjälper dig. Som din egen regissör. 2. Bra musik. 3. Piggelin

15:35, 7 July 2015

Jan Widegren Saltsjöqvarn: Jan W. Har ingen igentlig fråga, vill bara tacka för ett JÄTTE intressant och tänkvärt program. Några av de saker du nämnde under programmet och som jag noterade ner för att inte tappa bort var: Face your fear, Det man fokuserar på i livet växer och Jag AB/Vi AB.

Kjell Enhager: Härligt Jan, lycka till framåt!

15:37, 7 July 2015

Linda i Landvetter : Tack för ett riktigt intressant sommarprat. Jag är själv uppvuxen i Lerum och har varit elitcyklist. Jobbar nu som gruppträningsinstruktör och ser ofta hur positivt pepp kan lyfta även den svagaste. Du tog upp många intressanta och tänkvärda ämnen. Historien om Janne berörde mig starkast då jag såg mig själv i liknande situationer. Ska försöka komma på någon av dina föreläsningar.

Kjell Enhager: Hej Linda, tack. Den historien är tuff. Du är välkommen!
Ha en bra sommar!

15:42, 7 July 2015

Gunnar "greboit": Tjenixen Kjell!! Jag brukar ofta hävda min devis : det är inte hur man har det , utan hur man tar det! Har funkat måååånga gånger för mig personligen. plus en sak till i dagens stressade samhälle : lycka är att låta tiden avgöra när det är klart! Annars..du är kung kjell (greboit= 8km från falun

Kjell Enhager: Hej Gunnar! Håller helt med! Ta hand om Falun!!! Bra sommar!

15:42, 7 July 2015

Kjell Enhager: Tusen tack alla för HÄRLIGA frågor och allt engagemang!!!
Ha en fantastisk sommar och lev väl! Jag vet att solen inte lyser men om den gjorde det...:)

15:44, 7 July 2015

Lena Resborn, Sommar i P1: Nu avslutas chatten med Kjell Enhager. Tack för era kloka frågor! Det var många som skrev in så alla har tyvärr inte fått svar, men hoppas att ni alla ändå fått inspiration till nya positiva tankar :) / Lena, moderator

15:49, 7 July 2015

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista