Vi fick en lyssnarbild på Anders Eldeman och ett gäng fullt koncentrerade av Barbro Annerberg i Falun.

"Hej Anders Eldeman!"

"Vi pratade på stationen i Mora i lördags om att Melodikrysset varit i Leksand. Du var inte säker på det men det var jag för jag var där. Men det var närmare i tid än jag trodde. Lördagen den 3 mars 2007 så var Melodikrysset i Leksand och jag hade vunnit 2 VIP-biljetter genom Radion Dalarna.

Jag visade dig en bild på min fina bricka som jag vann 15 december i ditt förnämliga program. Vi pratade också om att jag åkte till Bangkok till jul och höll på att missa att få ut min fina bricka. Borde väl kommit ihåg vilket år det var, men idag kom jag på att det måste vara efter pensionen för jag hade Seniorbiljett på buss och tåg. Nu har jag tittat i min 10-års kalender och hittat dagen 3 mars 2007.

Nu får du en bild som jag tog i Leksand på Melodikrysset så vet du i alla fall att du varit där. Det var på torget i Leksand och så hade dom en rosa dalahäst på torget också, tyvärr så har jag ingen bild på hästen den var inte intressant då.

Det var trevligt att prata med dig och sedan åkte vi på samma tåg till Borlänge. Vi talade också om Elisabeth Hemström och att du varit på Ernst Rolfgården bland annat. Melodikrysset har varit i Dalarna 4 gånger på 6 år, bra jobbat tycker jag. Leksand och Mora på våren och Ludvika och Vansbro på sommaren.

Ser fram emot många fina lördagsförmiddagar med Melodikrysset också i fortsättningen."

Barbro Annerberg, Falun

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista