Bodil Kindbom lyckades äntligen kamma hem en melodikryssvinst. På bilden är det Bodil som tittar in i kameran och de andra är hennes vänninor. Paret längst till vänster ingick däremot inte i deras sällskap. Foto: Privat

"Tack för förstapriset!"

Bodil och hennes gäng skickade en bild till oss på ett lyckligt kryssögonblick i Kiruna där en i sällskapet till och med fick sitta med på scenen i direktsändningen ...

Så här skriver Bodil:

"Hej Anders!
 
Tack för förstapriset! Det kom som en glad överraskning. Det tog några år, men till slut blev det vinst.
 
Jag vill inte bara tacka utan också berätta att jag faktiskt varit med i direktsändning av krysset i Kiruna. Minns du festivalen 2009 och sändningen därifrån?
 
Vi var åtta väninnor som var i Kiruna med omnejd för att se var en av oss, Ingegerd, vuxit upp. Eftersom vi är hängivna krysslösare var vi förstås på plats i direktsändning. En annan i gänget, Anna, hade dessutom födelsedag den dan, så vi fick sitta med allihop, uppe på scenen! Minns du oss? Vi har många roliga minnen från vår resa, men detta var nog höjdpunkten!
 
Vi har gjort en resa varje år efter det men tyvärr har det inte sammanfallit med din turné. I år går färden till Köpenhamn, men vi lovar att "kryssa" även där. Det ska väl gå att ratta in P4 där också.
 
Skickar med en bild från Kiruna. Det är jag som tittar in i kameran. De andra är mina vänninor. Paret längst till vänster ingår däremot inte i vårt sällskap". 


 
 
Många hälsningar Bodil Kindbom

PS Alla de andra hälsar också! DS

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".