PULS hjälper till med privatekonomin

I PULS idag ska vi ge dig som lyssnar svar på dina frågor om privatekonmin. Sedan Uppdrag Gransking avslöjade hur mediokra våra banker är på att förvalta pengar har ett stort missnöje spridit sig och det ska vi följa upp i eftermiddag. Efter klockan fyra finns vår privatekonomiska expert Karl Erik Magnusson i studion, tillsammans med Jan Nylander från SVT:s Uppdrag Granskning som avslöjade bankernas missvisande fondredovisningar.

Med dom ska vi diskutera vilka konsekvenser det som hänt kan få för privatsparandet i Sverige och vi vill förstås också ha dina frågor. Kanske vill du sluta fondspara och placera pengar någonannanstans, kanske är du orolig för ditt pensionssparande. Ring 0522 396 30 eller maila oss på  puls.vast@sr.se. Efter klockan fyra får du svaren.

Puls slår en pling till en av utställarna på Båtmässan i Göteborg som ju pågår den här veckan. Vi ska prata med Orust Båtbyggarutbildning som också laddar för årets båtbyggartävling.

Vi får också reaktioner på skolminister Jan Björklunds förslag på en sex eller kanske sjugradig betygsskala.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".