Puls torsdag 2 oktober

I Uddevalla jublar både politiker och invånare över IKEA’s planer på ett varuhus i närheten av Torps köpcentrum. Och nyligen kom också nyheten om att fastighetsbolaget Ikano retail vill etablera butiksytor med plats för ytterligare cirka 50 butiker i anslutning till IKEA-varuhuset. I dagens nyhetsfokus hör du Ulrika Persson, finanschef för IKEA Sverige och Jan Christensson, Vd för Ikano Retail berätta om etableringsplanerna.

Dyrö bastu på Tjörn har utsetts till Sveriges bästa elbastu. Tävlingen har avgjorts genom en omröstning på SR Sisuradios hemsida och i dagens Puls hör du juryns motivering till att Dyrö bastu hamnade på prispallen.

Snart kommer svenska familjer att sitta klistrade framför TV4’s storsatsning på lördag-kvällarna; Stjärnor på is med start nu på lördag. Anne-Louise Elwing som är tränare i Uddevalla konståkningsförening berättar hur lätt eller svårt det är att elegant ta sig fram över isen, helst med livet i behåll.

Programledare Stefan Elofsson och Elisabeth Cederblad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista