Foto: AP Photo/Mediaset TV

8/1: Vad är det som händer i Israel?

Två av körmedlemmarna från Team Erik, Uddevallakillen Erik Segerstedts lag som deltar i Körslaget, kommer till studion. På lördag är det dags för en ny deltävling och Team Erik kommer framföra Jennie let me love you, samma låt som Erik Segerstedts band EMD vann en grammis för igår. Då blev den utnämnd till Årets låt 2008 av röstande fans runt om i landét. Kan den göra samma succé i körslaget?

Konflikten Israel-Palestina, går den att förstå och varför kan de inte leva sida vid sida. Med oss i programmet efter klockan fyra har vi Anders Hellner från Utrikespolitiska institutet och han kommer hjälpa till att svara på våra men framför allt Era frågor. Vad har ni lyssnare för funderingar? Ring in till Puls på 0522 396 30 eller e-posta på puls.vast@sr.se. Gör det redan nu!

Tvära kast när vi också ska ta oss en titt på hur det gått för Apoteket som i somras började sälja sexhjälpmedel. Detta och mycket mer i Puls med start 15:03.

Dagens programledare: Angelique Hvalgren och Jesper Larsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".