12/1: Film och bilmässa

I dagens Puls samtalar vi med den relativt okända skådespelerskan Cecilia Milocco som är nominerad för bästa kvinnliga huvudroll i kvällens stora filmfest – Guldbaggegalan. Vi ska, såklart, prata om Miloccos insats som utrfryst men ståpåig lärare i filmen De ofrivilliga, om filmpriser och varför Miccolo satsar mest på teatern.

Vi gräver också djupare i reglerna som kan tvinga dig som är arbetssökande att flytta, kanske hela vägen från Norrland till Skåne. I sammanhanget hör vi bland andra en uppgiven Stefan Björkholm som fick lämna sitt jobb i Bengtsfors, flyttade till Eskilstuna för möjligheten att fortsätta jobba för samma företag – bara för att tvingas lämna det jobbet med.

Vi hör också det senaste från bilmässan i Detroit och om hur den svenska bilindustrin ska försöka räddas. Detta och mycket mer i Puls som startar 15:03.

Programledare: Elisabeth Cederblad och Jesper Larsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".