Ur Requiem för Bobby

Måndag 26 januari: Tidigare medlem i Brödraskapet Wolfpack om sprängdådet mot Barbro Jönsson

Två män med anknytning till Brödraskapet Wolfpack har anhållits misstänkta för sprängningen av åklagaren Barbro Jönssons dörr för ett drygt år sedan. Den ene av männen, en 24-åring, häktades igår, söndag. Under eftermiddagen hålls häktningsförhandling mot den andre misstänkte, en 25-årig man. Chefsåklagare Niclas Sannerholm berättar vad gripandet av de båda männen betyder.

Erik Lannerbäck valde att hoppa av Brödraskapet Wolfpack i Stockholm för fem år sedan är också gäst i dagens Puls.

10-årige Bobby dödades av sin mamma och sin styvfar för tre år sedan. Kompositören Svante Grogarn har skrivit en dödsmässa, ett requiem för Bobby. Förra veckan var det urpremiär för sångerna till Bobby och Svante Grogarn berättar om varför han ville skriva ett requiem.

Nästa helg är det final i årets upplaga av Körslaget i TV4 och där Team Erik från Uddevalla tävlar mot laget från Bollnäs. Varumärkesexperten Niclas Olofzon är med i programmet kan reda ur vad det betyder för en kommun att synas i TV. Gunnel Söderberg, oppositionsråd i Mora vet vad det betytt för kommunen - de vann ju förra årets tävling.

Programledare Jesper Larsson och Elisabeth Cederblad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".