1 av 2
Göteborgs Filmfestival. Foto Björn Larsson Rosvall/Scanpix
2 av 2
Andrea Reuter (t.h.) med sällskap. Foto Bertil Ericson / Scanpix

Puls onsdag 28/1


Puls onsdag är ett puls som också befinner sig i Göteborg med anledning av filmfestivalen som ju pågår där. Och vi kan också passa på att berätta att vår onsdagsrutin med ”Kultursnack” kommer att gå av stapeln som vanligt efter fem men direkt från Göteborg och festivalen, missa inte det.
En av dom filmerna heter Vid tystandens slut och är en sk roadmoviedokumentär men Jan Gustafsson som är på plats vet mer för han har både sett filmen och mött dom båda regissörerna bakom filmen.

 
Kultursnack kommer att gå av stapeln som vanligt efter fem men direkt från Göteborg och festivalen med bl.a. Andrea Reuter.Jörgen Winkler & Jan Gustafsson i Göteborg.
  
  
  
 

Och missa inte heller en vanlig människa som blev riktigt förbannad över vad han såg en dag på jobbet, så arg att han ringde media. Skulle du kunna tänka dig det förresten? Gå in  och kolla vår webbfråga. sr.se/vast.

Och missa inte chansen att komma in till en särskild avdelning hos polisen som du troligen aldrig annars kommer att få uppleva.

Och vill du inte heller missa det senaste vad gäller infromation rörande trafikläget i vårt område så ska du lyssna minst varje hel och halvslag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".