1 av 2
2 av 2
Vänsterpartisten och rikdsagsledamoten Rossana Dinamarca. Foto: Marc Femenia/Scanpix

Puls tisdag 3/2

Rossana Dinamarca (v), riksdagsledamot från Trollhättan tycker att kollegorna måste skärpa sig med alkoholen och att riksdagen fattar beslut om att anta en alkoholpolicy. Hon tycker det förekommer allt för mycket alkohol i samband med olika representationer. Vi pratar om alkoholkulturen i riksdagen efter klockan fyra.

Johan Patriksson klar för spel i Ljungskile SK.
– Johan stod överst på önskelistan, säger tränaren Gudmundur Magnusson.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Martin Johansson, född och uppvuxen i Trollhättan, har skrivit en rockopera om svenskarnas utvandring till USA i början av 1900-talet. Den ska han och hans orkester Det starka bandet nu turnera med i USA. Vi snackar med Martin om detta äventyr!

Vi träffar ett gift par som firar 75-årig bröllopsdag. Ja, ni läste rätt, de har varit gifta i 75 år! Det är klart vi uppmärksammar det.

Det blir också ett sportsnack som kommer handla om SVT:s satsning på vintersport och det alpina VM som nu drar igång. Och nog ska vi kunna klämma in lite bandy också.

Detta och lite till i Puls som börjar klockan 15:03.

Programledare Jesper Larsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista