Timbuktu. Foto Fredrik Sandberg/Scanpix

Puls onsdag 4/1

Än så länge har vi sett ett avsnitt i TV4 ”Våra värsta bilförare”. Programmet där vi ser tokstollar som absoult inte kan köra bil, hopplösa fall men med stor portion av både humor och våghalsighet. En av dom är en tjej från Trollhättan.

Sill och nubbe, det är ett av dom förslag som nu kommit in med anledning av att man diskuterar att också traditioner ska kunna komma med på FNs världsarvslista.Men hujademig, ska vi verkligen blanda in såna företelser eller är det rent av självklart, sill och nubbe är en ren och skär svensk tradition och ska självklart skyddas och värnas? Såhär tycker folk på gator och torg.Puls den 4 feb. SR Väst.

Nu ska vi vara lite nyfikna på en kille vars hjärta klappar för hip hopen. Han sjunger och skriver låtarna själv, han är mycket engagerad i samhällsfrågor och politik. HAn är pgmledare för P3 Hip hop program och många menar att han blivit folkkär. Folk gillar honom och kanske av helt vitt skilda orsaker.
En del för enbart musiken, andra för hans kaxiga uttalanden ibland och för att han inte räds gå sin egen väg.


 
 
 

Veckans kultursnack i Puls.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista