Mickes tatuerade arm.

Puls onsdag 11 februari

Igår handlade Puls om det där med skönhetshjälp, att bättra på fasaden med kniv, kräm och injektioner. Idag pratar vi om att måla kroppen, tatuera den vackrare, vad säger du om detta? Gå då in och kryssa i vår webbfråga för dagen.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Är tatuering rent anstötligt och vidrigt eller är det konst på hög nivå och som förstärker identiteten för oss? Möt Micke som valt att tatuera sin arm för närmare 20 000 kronor.
 
 
 

Möt även Heidi Hey som för alla tatuerares talan, hon vice ordförande i deras branschorganisation och ser ett bekymmer med alla oseriösa som slarvar med hygien och utrustning t.ex.

Du som går i hustankar kanske kan få möjlighet att slå till nu för Riksbanken sänkte idag reporäntan till 1 %.
Reporäntan är ju den måttstock som bankerna använder sig av när dom sätter sina räntor och en del banker har aviserat att dom kommer att sänkas vilket gör det billigare för alla som köpt eller tänker köpa hus och behöver låna en hel del pengar.
Och till sist kultursnack med Sara Vogel-Rödin.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".