1 av 3
Saab Automobil Foto: Henrik Montgomery/SCANPIX
2 av 3
3 av 3

Puls onsdag 18/2

GM har sagt sitt, ”vi vill släppa ifrån oss Saab”. Men regeringen ger kalla handen så vad händer nu? Och hur har Saab ens kunnat överleva så länge som det gjort med alla år av miljardförluster, och finns det verkligen INGEN som vill äga vare sig bilen eller bolaget?
 
Vi pratar även med folk på stan i Trollhättan där Birgitta Andersson befinner sig.
 
Bo Adriansson levererar här en Trollhättehistorik om Saab.
 
 
 

En samling skarpa hjärnor dyker upp i Pulsstudion efter fyra och talar om saken, nämligen Sofie Nachemson Ekwall och Olle Rossander.

MEN! Vi har också en samvetsfråga till alla er som idag diskuterar och funderar kring det här med Saab, hur hårt klappar ditt hjärta egentligen för Saab. Skulle du rent av kunna tänka dig att köpa en saab som nästa bil för att sas gynna och hjälpa eller är det det sista du kan tänka dig. Gå in på sr.se/vast och kryssa för hur du resonerar i den frågan. ska bli mer än intressant att se hur du tänker.

Och efter fem är det dags för andra hjärnor att dyka upp i kultursnack, måhända ställer vi oss frågan var gränsen går mellan konst och vandalisering.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".