Håkan Wennerström, Vägdirektör. Foto: Rune Borgström

Puls 24 februari

I Puls inväntar vi beskedet om en förlovning mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling och om det i samband med den blir en presskonferens. I sådana fall sänder vi den i samarbete med P4 Extra. Och så kollar vi in förlovningsringar.
 
 


 
 
 
 
 
 
 

Annars ska vi klargöra haverikommissionens rapport om Smårödsraset, ni vet vägraset utanför Munkedal 2006. Efter klockan fyra hör vi vad Vägverket, som enligt haverikommissionen tillsammans med byggentreprenörerna är ansvariga för raset, har att säga.
 
 
 
  


Författaren Katarina Mazetti finns med på telefon inför hennes besök på Uddevalla stadsbibliotek ikväll. Kvinnan bakom succéromanen Grabben i graven bredvid är nu aktuell med två nya böcker.

Extrainsatt P4 Extra om förlovningen!

Med anledning av kronprinsessan Victoria och Daniel Westlings förlovning, sänder P4 Extra ikväll direkt när de båda möter pressen mellan klockan klockan fem och kvart i sex. Titta också in SR:s förlovningssajt.

P4 Extra, 17.00 - 17.45

Programledare Jesper Larsson och Elisabeth Cederblad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".