Djärva hällristningar i PULS. Foto: Vitlycke Museum.

Måndag 16 mars: Ett skepp kommer lastat - med bilar

Koreanska bilar av märket KiA har stått uppställda i långa banor i Uddevalla hamn. Idag skeppas de till Finland för vidare transport till Ryssland.

Emil Molander och Jonas Landberg går båda på Östrabogymnasiet i Uddevalla och de är bäst i landet på fysik. Nästa mål är att ta sig till fysikens OS i Mexico i sommar.

Först var det SEB som avstod från bonusar men som istället höjde lönen för Vd Annika Falkengren med 28% för att efter massiv kritik välja att backa och avstå också lönehöjningen. I helgen var det AMF pension som slopade sina bonusar och idag är det Skandia Livs tur att göra samma sak. medieforskaren Bengt Johansson på Göteborgs Universitet diskuterar frågan med ekonmijournalisten Olle Rossander.

Dessutom pratar vi med författaren till Kinky Rock carvings Hjalmar Olsson som tittat närmare på de lite djärvare hällristningarna.

Programledare: Stefan Elofsson och Elisabeth Cederblad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".