1 av 2
HAIR! Lisa Dåverstam spelar Geenie, Erik Hansson spelar Burger, Karl-Magnus Andersson på piano, Magnus Heiel Ekeborg spelar gitarr. Foto: Elisabeth Cederblad.
2 av 2

Torsdag 19 mars: Musikalen Hair gästar Puls

Det så kallade cokerprojektet, uppgraderingen av raffinaderiet i Lysekil, skjuts upp. Det betyder att underentreprenörer och konsulter som arbetat med projektet kommer att avvecklas. Puls går vidare med vilka konsekvenserna bli för Lysekils kommun.

Det har nu gått ett halvår sedan Daniel Olsson från Uddevalla och Peter Larsson från Ljungskile försvann från sina hem. Länskriminalens chef, Thord Haraldsson, berättar hur utredningsarbetet fortskrider.

På lördag, den 21 mars, är det premiär för musikalen Hair på Sinclair i Uddevalla. Men redan i eftermiddag får du en försmak av hippie-klassikern när två av eleverna i ensembeln kommer till studion!

I dagens Utblick ska det handla om resande och miljö. Turism- och resemässan, TUR -09, börjar på Svenska Mässan i Göteborg idag och du får höra olika tankar i ämnet därifrån. Till vår hjälp har vi också resenären och frilansjournalisten Johan Tell som nyss kom ut med boken 100 sätt att rädda världen.

Programledare: Angelique Hvalgren och Elisabeth Cederblad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".